Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Arabanızda Olması Gereken 10 Faydalı Ürün

Otomobil kullanmak başlı başına bir keyif olsa da bazen zorlayıcı olabilir. Bu nedenle otomobil için hayatınızı kolaylaştıracak oto aksesuarlarına ihtiyaç duyarsınız. Oto aksesuarları, bazı hayati işlemleri daha rahat yapmanızı sağlar. Bunun yanı sıra otomobil seyahatlerini daha keyifli hale getirir. Günümüz dünyasında sürekli gelişen teknolojilerle sunulan aksesuarlardan en gerekli olanları sizin için bir araya getirdik. 



Otomobil sürüşünüze fayda sağlayacak ürünleri hemen online satın almak isterseniz Çiçeksepeti mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Otomobil aksesuarı alışverişi yaparken en trendy ürünleri sıralamayı veya indirimli

fiyatları önce görmeyi herkes ister. Bu nedenle Çiçeksepeti uygulamasını indirerek ürün filtreleme kısmından istediğiniz gibi sıralama yapabilirsiniz. Üstelik beğendiğiniz ürünleri favoriye alarak özel indirimlerden anında haberdar olabilirsiniz. 


1-) Araç İçi Mıknatıslı Telefon Tutucu


 

Otomobil aksesuarları arasında en trend ürünlerden biri olan araç içi mıknatıslı telefon tutucu, otomobilde telefonunuzu sabit bir yerde tutmanızı sağlar. Özellikle navigasyon özelliği olmayan araçlarda telefonunu navigasyon için kullananlar için oldukça ideal bir üründür. İçerisinden çıkan aparat sayesinde otomobil camı veya klima perdelerine sabitleyebildiğiniz bu aparat ile telefonunuzu rahatça istediğiniz gibi yerleştirebilirsiniz. Üstelik bazı modeller kendiliğinden şarj özelliği bile sunmaktadır. 


2-) Bluetooth Araç Kiti


 

Günümüzde birçok yeni otomobilde Bluetooth özellikli müzik çalarlar bulunmaktadır. Fakat biraz eski modellerde bu özellik olmadığından ek bir cihaz kullanmak gerekir. Araç kullanırken telefonla konuşmanın getirdiği riskleri de en aza indiren Bluetooth araç kiti, telefonunuza bağlanarak otomobil rahatça görüşme yapmanızı ve müzik dinlemenizi sağlar. Üzerinde bulunan USB portları sayesinde telefonunuzu şarj etmeniz de mümkündür. Ek olarak radyo özelliği sayesinde telefonunuz olmadan da kullanım sağlayabilirsiniz. 


3-) Taşınabilir Şarjlı Hava Pompası


 


Yolda ne zaman, nasıl bir sorunla karşılaşacağınız belli olmaz. Bu nedenle önleminizi önden almanız önemlidir. Otomobillerde en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan lastik basınçlarının düşmesi, otomobil sürüşünü etkileyen bir faktördür. Taşınabilir hava pompası sayesinde lastik basıncını düzenli olarak kontrol edebilir ve eksik olan hava basınçlarını düzeltebilirsiniz. Oldukça ufak bir cihaz olan yeni nesil taşınabilir pompa, bagajda oldukça küçük bir alan kaplar. Modellerine göre şarj süresi ve verebildiği basınç değişkenlik göstermektedir. 


4-) Şarjlı Araç Süpürgesi


 

Otomobili temiz tutmak oldukça önemli bir konudur. Çünkü birçok kişi hayatının bir kısmını otomobiller içerisinde geçirmektedir. Haliyle dışarının pisliği, yenen yemekler, içilen içecekler derken otomobiller çabuk kirlenir. Düzenli olarak oto yıkama yaptırmak da oldukça pahalı bir işlem olduğundan şarjlı oto süpürgesi en iyi çözümdür. Araç temizliği için özel olarak tasarlanan bu süpürgeler, pratik ve kullanışlıdır. Farklı uç seçenekleri sayesinde ulaşılması zor alanları bile rahatça temizlemenizi sağlar. Şarj süresi ve çekim gücü ise seçtiğiniz modelin özelliklerine göre değişkenlik göstermektedir. 


5-) Araç İçi Kamera


 


Günümüz dünyasında araç içi kamera artık her araçta olması gereken bir cihaz. Yaşayabileceğiniz bir kaza, hırsızlık veya olumsuz durumlarda kayıt altında olan kamera sayesinde olumsuzlukları daha rahat atlatabilirsiniz. Farklı hafıza ve görüntü kalitesi sunan modeller arasından geniş açılı çelim yapan, Wi-Fi ve GPS özellikleri olan cihazları seçmeniz daha faydalı olacaktır. Ayrıca kameranın çekim kalitesi de dikkat etmeniz gereken bir diğer konu olarak öne çıkmaktadır.


6-) Şişme Araç Yatağı


 

Uzun otomobil yolculuklarında veya kampa gittiğinizde aracınızın içinde yatmanız gerekebilir. Böylesi anlar için rahat etmenizi sağlayacak şişme araç yatağı, oldukça kullanışlı bir üründür. Özel pompası veya kendi edindiğiniz pompa ile şişirdiğiniz yatağı aracın arka koltuklarını yatırarak yerleştirdikten sonra geniş bir uyku alanı elde edersiniz. Rahat ve iyi bir uyku sunan bu yatağı kullanım sonrasında havasını boşaltarak bagaja yerleştirip yolculuğunuza devam edebilirsiniz. 


7-) Araç Trafik Seti


 


Otomobillerde bulunması gereken; yangın tüpü, çekme halatı, reflektör, makas, pamuk, cam temizleme spatulası, duba gibi aksesuarları bir arada sunan trafik setleri, hem ekonomik hem de kullanışlıdır. Araç kullanırken başınıza gelebilecek durumlar için faydalı olabilecek bu setler aynı zamanda araç muayenesinden geçebilmek içinde zorunludur. 


8-) Oto Parfümü


 


Otomobilin içerisinin uzun süre havasız kalması durumunda kötü kokması olasıdır. Ayrıca sigara kullanımı gibi alışkanlıklarda araç içinin kötü kokmasına neden olur. Kötü kokuların önüne geçmek için oto parfümler en iyi seçenektir. Sprey, otomatik üflemeli veya şişe tasarımlarında sunulan oto parfümlerinden sizin için uygun olanı seçerek otomobilinizin içinin mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz.


9-) Bagaj Düzenleyici 



Farklı alanlar için tasarlanan bagaj düzenleyiciler, araç içerisindeki alanların daha efektif kullanılmasını sağlar. İhtiyacınız olan göz sayısı ve boyutta alacağınız düzenleyici sayesinde birçok aksesuarı rahatlıkla bagajınızda toplu bir şekilde bulundurabilirsiniz. Ayrıca aradığınız ürünleri bulmanız da düzenleyiciler sayesinde çok daha kolay olacaktır. 


10-) Cam Güneşliği 



Otomobilinizi uzun süreler park ediyorsanız, içine girdiğinizde sizi rahatsız eden deri kokusu ve bunaltıcı bir sıcak bulabilirsiniz. Bu durumların önüne geçmek adına cam güneşlikleri en iyi çözümdür. Güneş ışığının otomobil konsoluna ve koltuklarına zarar vermesinin de önüne geçen güneşlikler, her cam ve alan için farklı boyutlarda sunulmaktadır. 


Listemiz yer alan tüm aksesuarları ve çok daha fazlasını Çiçeksepeti Extra’da bulabilirsiniz. Üstelik kampanya dönemlerini takip ederek özel indirimlerden yararlanmanız oldukça kolay. Bunun için tek yapmanız gereken Çiçeksepeti uygulamasını indirmek ve uygulama içinde beğendiğiniz ürünleri favoriye almak. Ek olarak favori ürünlerinizi gruplandırarak koleksiyonlar oluşturabilirsiniz. Böylece aradığınız ürünleri bulmanız ve sevdiklerinizle paylaşmanız çok daha kolay olacaktır. 


İlk Yayın Tarihi; 22:22 12.12.2022

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..