Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Baykal Gölü, Formula Lada ve Hız Festivali

 AVTOVAZ ve Uluslararası Buz Hızı Festivali "Baykal Mil", LADA'nın 2023 sezonu için etkinliğin isim ortağı olduğu iş birliğini duyuruyor. Beşinci Hız Festivali 7-11 Mart 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. İş birliği kapsamında etkinlik boyunca



 LADA logolarının yer alacağı etkinlikte hız tutkunlarının ve marka tutkunlarının LADA model yelpazesini yakından tanıyabilecekleri araç teşhir alanları da yer alacak.



Festivalinin önemli bir adımı da, yeni bir kategori olan Formula LADA'nın ortaya çıkması olacak. Formula LADA pilotları, özel olarak hazırlanmış buz pistinde, farklı modellerde ve farklı sürüş türlerinde arabalara ayrılmış sekiz kategoride yarışacak.  En büyük dikkat, markanın yeni ürünlerinden birinde hız rekoru kırmaya çalışacak olan LADA fabrika spor takımına odaklanacak.





JSC AVTOVAZ Pazarlama Departmanı Başkanı Anna Kurochkina: “Hız Festivali herkes için bir etkinlik, herkesin kazanma şansına sahip olduğu gerçek bir “halk” yarışması. Bu gerçek, Baykal Mile'ı Rus amatör ve profesyonel motor sporlarının temellerinden biri olan LADA markasıyla ilişkilendiriyor. Birçok acemi yarış pilotu için ilk adım olan LADA'dır. Baykal Mile ve LADA'nın bize eşsiz bir manzara ve yeni rekorlar sunacağından eminim."



Baykal Mile Hız Festivali'nin organizatörleri Sergey Maltsev ve Dmitry Khitrov: “Yerli otomobil endüstrisinin efsanesi ve lideri AVTOVAZ'ın desteği için minnettar ve mutluyuz! Birlikte "Baykal Mil" tarihinde yeni bir sayfa açıyoruz ve tamamen yeni bir bireysel sınıflandırma "Formula LADA" doğuyor. Baykal'ın buzu, herhangi bir pilot ve ekipmanı için kişinin beceri ve yeteneklerinin gerçek bir testidir. Yeni arabalardan klasiklere kadar farklı yıllardaki markanın tüm modellerinde LADA'nın sadık hayranlarını yeni sıralamalarda beklemeyi dört gözle bekliyoruz. Başlangıçta, hem deneyimli sürücüleri hem de yarışta ilk adımlarını atanları görmeyi umuyoruz."



Kaynak; https://www.lada.ru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..