Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ATILGAN MAKİNA

Sakarya'da faaliyet gösteren firmalardan biri; Atılgan Makina LTD. ŞTİ. Araç üretim - montaj tesisleri kuran bir şirket.Yazının sonunda hangi markaların üretim tesislerini hazırladıklarını göreceksiniz.Firma kısaca kendini şöyle anlatıyor;1960 yılında, kurucumuz Mehmet ATILGAN tarafından buğday hasat makineleri bakımı ile hizmete başladı. Ardından imalat süreci ile sektörde devamlılığını koruyacağı güvenini verdi. 1995 yılında, İsmail , İsmet ve Hasan ATILGAN tarafından genişletilerek ATILGAN makina Ltd. Şti. ünvanını aldı.



Şirketleşmenin hemen ardından HUMMEL marka buğday hasat makinelerinin hem mekanik hem talaşlı hem de saç aksamı üzerinde uzmanlık kazandı. HUMMEL kullanım yaygınlığının giderek azalması ile birlikte, sektörel uzamnlığını makine imalatı ve yedek parça imalatı üzerinde yoğunlaştırdı.

Uzun yıllardır, makina imalatı, kalıp tasarımı ve mekanik imalatlar üzerinde uzmanlığını sizlerle paylaşmaktan keyif aldı.

Bugün sizlere verdiğimiz güvenin de katkısıyla, traktör montaj hattı imalatı ve ısıtma sistemleri üzerinde yelpazemizi genişletmekteyiz...

www.atilganmakina.com


Çark Sanayii Sitesi No:79 Adapazarı
Tel : 0 264 273 14 51
Faks : 0 264 279 22 09
''Firmamızda her türlü imalat montaj hatları projelendirirlip, uygulama yapılır.''

Referanslarımız
http://www.atilganmakina.com/referans.html


Firma  Marka  Montaj Şekli  Adres

Başkent Traktör -   ITMCO  -  Gömmeli Montaj Hattı   - Polatlı / ANKARA

Bozok Traktör -   TAFE  Arabalı Montaj Hattı -  Gebze / KOCAELİ

İlçe Otomotiv -  MAHINDRA -  Arabalı Montaj Hattı -   Gebze / KOCAELİ

Karacabay Traktör   -  LANDİNİ   - Zemin Üstü Montaj Hattı  - Gebze / KOCAELİ

Şahsuvaroğlu  - SAME - Arabalı Montaj Hattı  - Gönen / BALIKESİR


Traktör üretiminde firma sayısı çok.Model yenilemek isteyen çiftçilerin karşısına kriz ve maliyet çıkınca ucuz traktör seçeneğini devreye giriyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..