Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KISACA KARACABAY

Kendi internet sitesine göre, Karacabay.
Gurubumuz hakkında sizleri kısaca bilgilendirmek istiyoruz. Yönetim kurulu başkanı Adem KARACABAY 1954 yılında YOZGAT’ın Yenifakılı ilçesin de dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğretimini Yenifakılı ilçesinde tamamlamış olup, Lise öğretimini ise İstanbul Sultanahmet Ticaret Lisesin de bitirip Üniversite eğitimini yine İstanbul da İktisadi ve Ticari İlimler Akademisini bitirerek eğitim hayatını tamamlamıştır.


KARACABAY Turizm ve Motorlu Taşıtlar Tic.Ltd.Şti. 1967 yılında kuruldu 30 yıllık süre içerisinde Türk Tarım sektörüne daha iyi hizmet suna bilmek için, ithalat, ihracat, Finans ve Serbest bölge şirketlerini kurarak KARACABAY ŞİRKETLER TOPLULUĞU” nu oluşturdu. İthalatını yaptığı ve ürettiği traktörler Balya makineleri, tarım araç ve gereçleri ile sektörde öncü olduğunu gösterdi.Şirketler topluluğu başkanı Adem KARACABAY`ın önderliğinde maddi ve iş gücü potansiyelini Kalıcı ve uzun dönemli yatırım projeleri olarak hayata geçirme kararı olarak dünya Pazarına ihracat yapma konumuna ulaştırdı.
LANDİNİ marka traktörlerin üretim ve montajını İtalya dışında bir ülkede, Türkiye’ de ilk defa biz gerçekleştirdik ve TAFE MARKA TRAKTÖRLERİ Gebze Şekerpınar’ daki BOZOK TRAKTÖR fabrikamızda ürettik
(http://www.karacabay.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=31)

Landini'yi imal eden Karacabay ve önceleri Tafe markalı traktör şimdilerde de
 Bozok markasıyla traktör imal edecek olan Bozok Traktör aynı grubun firmaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..