Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ELEKTRİKLİ OTO'DA TÜRK LİDER

 yeni otomobilTeknik Lider firmasının otomotiv sanayine yönelik imalat yaptığından daha önce bahsetmiştik.O imalatlardan biri olan elektrikli otomobil,geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Busworld Türkiye 2010 Fuarı'nda;Teknik Lider tarafından sergilendi.İki kişilik otomobil; % 100 elektrikli motor ve bu nedenle 0 emisyona sahip..Avrupa pazarı için homologe edilen otomobil , Norveçli firmanın sitesine göre yakın zamanda Amerika Birleşik Devletlerinde'de imal edilecek.Bu da Teknik Lider'in daha çok parça yani karoser imal etmesi anlamına geliyor.
Teknik Lider'e göre Think adlı elektrikli otomobil
şartlar uygun olursa Türkiye'de de imal edilebilir..











1 yorum:

  1. Elektrik motorlu otomobil ekonomik bir araçtır ve en büyük problemi menzilidir. Başlattığımız çalışma ile bu otomobillerin menzili uzatıyoruz. Henüz tamamlanmamış olmasına rağmen rağbet gören sistemimiz büyük ilgi görmeye devam ediyor.
    Aracınızı nerdeyse her yerde şarj etmeniz gerekiyor. Kullanacak olduğunuz sistemimiz sayesinde şarj sürenizi maks. düzeye çıkarıyoruz, yani şarj için zaman kaybı bitiyor.
    Çalışmalarımız şimdilik otomobil ile sınırlıdır, ama tasarımına başladığımız Uzay Aracımız'da da kullanmayı düşündüğümüz bir sistemdir. Hatta uçak ve ağır vasıtalara da uygulama şansımız doğacak.
    Detaylar için http://www.chalilozdemir.com/?elektrik-motorlu-oto

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..