Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTO'YA YENi MARKALAR GELiYOR

Şahsuvaroğlu, Türkiye'de satışını ve üretimini yaptığı araçların yanına yenilerini eklemek üzere.Otomobilden, ticari araca, traktör ve telehandlere kadar bir çok ürünü tüketiciye sunan Şahsuvaroğlu, yılar önce   LG markalı traktörleri Türkiye'ye getirmişti. Firma;  Ford'un bayi olarak tüm araçlarının satışını yapıyor ayrıca  Lamborghini, Deutz- Fahr, Same traktörlerinin bir bölümünü üretirken bir bölümünü de ithal ediyor.Aslında Şahsuvaroğlu Otomotiv ile  Şahsuvaroğlu  Dış Ticaret Firması isimleri yüzünden karıştırılıyor. 




Sahipleri akraba olan firmalar farklı markalarla çalışıyor.Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, daha önce JAC ticari araçlarını ithal ederken Cezayir'de Honda, Peugeot, Karsan, SsangYong, JMC ve Hafei markalarının da distribütörlüğünü yapıyor.Türkiye'de SsangYong'un distribütörlüğünü yürüten firma yakın zamanda Türkiye'ye yeni markalar  getirmek istiyor.Otomobil satışı da yapmak isteyen firma, ağır ve hafif ticari araç
olmak üzere iki farklı markayı da portföyüne eklemek üzere.Günümüzde komplo teorileri moda! Tahmin yürütürsek Çin firmaları ve/veya Hindistan ile Rus marklarından birkaçı ülkemize gelebilir.Belkide Cezayir'e satışı yapılan JAC, JMC ve Hafei 'dir gelecek olanlar.
Diğer taraftan, Kanuni; HFKanuni markasıyla hafif ticari araç satışı yapıyor.




Ssangyong Uzakdoğu'nun 4x4 alanında gözde firmalarından biri.




Lamborghini ise otomobil kadar traktörde de tanınan bir marka.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..