Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İSTANBULPARK'A TANITIM ve OTOBÜS LAZIM!


FIA Avrupa Kamyon yarışları, 11 - 13 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleşecek. Formula 1 yarışlarının akıbetine benzemesin dilerim.Neden; basında, tv'de, internet aleminde,  yol ve durak reklamlarında pek göremedim. Yani tanıtım yeterli değil. Twitter ve Facebook gibi sosyal medyada sayfalar var ve çekilişle günde 10 kişiye kadar yarış davetiyesi/bileti veriliyor.Buda yeterli değil.
Facebook hesabında; ''Yarış haftasonu 3 gün boyunca, Kavacık, Bostancı, Kadıköy ve Taksim'den İETT'nin biletli seferleri olacak. Saatleri yarın açıklayacağız...'' bu yazıdan başka yeni bir bilgide yok..
Bu tip etkinliklerde en önemli şey; ulaşım ,fiyatlar  ve reklam diğer bir deyişle tanıtım.Bu konuda
biraz daha çalışılmalı. Yoksa 1000 kişiyle! (belki) tribünlerin dolması zor !!!.1haftamız var.
Tribünlerin dolmasını , diğer uluslararası etkinliklerin  Türkiye'ye gelmesini ve ulusal yarışlarında yoldaki vatandaşa kadar inmesini bekliyoruz...

TOSFED'in internet sayfasında konuyla ilgili yazısı;
Avrupa´da büyük ilgiyle takip edilen ve ülkemizi ilk kez ziyaret edecek olan FIA Avrupa Kamyon Yarışları Şampiyonası (ETRC)´nın açılış yarışları, 11-13 Mayıs tarihinde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından Renault Trucks sponsorluğunda İstanbul Park pistinde düzenleniyor.

Karayollarında gördüğümüz TIR çekicilerinden oldukça farklı 5.5 tonluk ağırlığa, 12 litre ve 1100 beygir gücündeki bir motora sahip olan kamyonların heyecan dolu mücadelesinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. İstanbul Park pistinde nefes kesecek bir çekişme sergileyecek olan 14 kamyon, teknoloji açısından modern GT yarış otomobillerini aratmıyor.

XL Beden Yarış Keyfi!
Avrupa´da Formula 1´den sonra en çok seyirci çeken yarış serisi olan kamyon yarışlarında, Cumartesi ve Pazar günlerinde ikişer yarış olmak üzere, birbirinden bağımsız tam dört yarış yapılacak ve yarışlar 9 ar tur sürecek.

İstanbul Park pistine gelecek olan sporseverler, dev boyutlarıyla keyifli anlar yaşatacak olan kamyonların yanı sıra 2012 Türkiye Pist Şampiyonası´nın ikinci ayağını da izleme şansı bulacaklar...

Çocuklara Özel Keyifli Saatler
Cumartesi ve Pazar günlerinde ikişer yarış olmak üzere, birbirinden bağımsız 9 turluk 4 ayrı yarış halinde düzenlenecek olan organizasyon tüm ailelerin zevkle katılabilecekleri hafta sonu alternatifi oluşturacak. Bu nedenle 12 yaşa kadar çocuklar TOSFED’in ücretsiz davetlisi olacak. Minikler hem hayallerini süsleyen dev kamyonların yarışlarını izleyebilecek, hem de fuar alanında onlara özel katılımcı firmalar tarafından hazırlanan sürprizler ile muhteşem bir hafta sonu geçirebilecekler.

Sosyal Medyada Sürprizler
Ayrıca organizasyonun sosyal medya üzerinden takipçilerine sürprizleri olacak. www.twitter.com/TruckRacingTR ve www.facebook.com/kamyon.yarislari sayfalarını takip eden sporseverler bilet kazanma şansı yakalayacaklar. Hafta sonu boyunca tüm seyircilerin farklı noktalardan yarışı izlemelerine ve padoka giriş imkanı sunan 3 günlük tek tip biletler, biletix satış noktalarında satışa sunuldu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..