Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MERCEDES BENZ'iN ALFABESi; A, B, C

Otomobilin yıldızı,  ürettiği otomobiller kadar  yeni teknolojiler ve reklam çalışmalarıyla farklı bir konumda.Birbirinden  farklı ancak hepsi birer yıldız olan bu otomobillerin her  duyguya, her isteğe yönelik bir alternatifi var!!!
 Geçtiğimiz yıl makyajlanarak sportif bir görünüme sahip olan C-Serisi,  küçük dokunuşlar ile sportif çizgilerini güçlendirirken bu yıl ise sportif  duygular, sadece sınırlı adette sunulacak olan C 180K AMG Diamond Edition ile zirveye çıkıyor.. C 180K AMG Diamond Edition, göz alıcı metalik elmas beyazı rengi, 18 inç AMG tasarımı hafif alaşım jantları, AMG gövde kiti ve iç mekânda
kullanılan karbon-fiber süslemeleri ile sizleri bekliyor..
 Diğer taraftan C 180K'lar cazip kampanyalar ve heyecanla sahiplerini bekliyor!
 Cenevre Otomobil Fuarı’nda  lansmanını yapılan  yeni A-Serisi önceki A serilerinden çok farklı.Daha çok sportif  yönüyle öne çıkan ve canlı bir görünüme sahip otomobi,l dinamik ve fütüristik tasarımıyla dikkat çekici. A-Serisi’nin ızgaraları da bildik Mercedes çizgisinden  oldukça farklı.
Benzinli ve dizel motor seçenekleriyle yola çıkmaya hazırlanan  yeni A Serisi 109 bg ile 211 bg arasında değişen bir güç seçeneklerine  sahip. Kilometrede 99 gr ile düşük emisyon değerlerine sahip olan modelde çift kavramalı şanzıman sunulurken B Serisi Mercedes'lerle benzer motor özelliklerine sahip.
Adaptif Fren Asistanı mümkün olan en keskin fren tepkisini sağlarken, radar destekli Çarpışma Önleme Yardımcısı sürücüye görsel ve sesli uyarı verirken frenleri ihtiyaç duymadan önce hazır hale getiriyor.Kısaca bu Mercedes'te tam güvenli..Yeni A Serisi'ni Ekim 2012 gibi Türkiye yollarında  görebileceğiz..
Bir başka Mercedes Benz seçeneği; bir çok güvenlik sistemiyle farklı bir tasarım.
B Serisi'nin 2012 fiyatları 73.900 TL'den başlıyor.
B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Prime  73.900 TL
B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Elite 82.500 TL
B 180 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport  84.900 TL
B 200 BlueEFFICIENCY Benzin 1.595 cm3 Sport  94.400 TL

Yıldızlar topluluğunun girişi bu harflerle başlıyor.Hepsi birbirinden farklı ve özel.
Alfabeye neyle başlamak istersiniz diye sorsalar C Serisi ile derim. C serisi bir başka duruyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..