Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Avrupa Pazarında Chevrolet

Amerika’nın en köklü otomobil üreticilerinden Chevrolet, Avrupa’da yeni sayılsa da bir hayli yolu katetmiş durumda. Geniş otomobil yelpazesi ve uygun oto fiyatları ile hemen her kullanıcıya yönelik bir otomobil sunuyor.
Uygun olarak tanımladığımız fiyatlar her otomobili kendi sınıfında değerlendirdiğimizde ve
otomobil kalitelerini karşılaştırdığımızda dahada dikkat çekiyor. Öyleki bu keliteli arabaların bu fiyatlara sunulması Avrupalı bir çok üreticiyi tedirgin etmiş durumda.

Avrupalı otomobil kullanıcısı için öncelik fiyat olsa da eğer ürettiğiniz otomobiliniz kaliteli değilse pazarda sürekliliğiniz olmaz ve ucuz otomobilleriniz ile beraber tarih olursunuz. Ancak kaliteli bir otomobil sunuyor ve bunuda uygun fiyata sunuyorsanız Avrupalı müşteriler araçlarınızı mutlaka incelerler.


Günümüzde sadece alırken değil kullanırkende ekonomi hem ülkemizde hemde tüm Avrupada etkin konumda. Bu konuda yapılan anketlerde gösteriyorki çoğu kullanıcı kaliteyi artık arka planda tutuyor ve fiyat odaklı düşünüyor. Bu tip üretimler fiyatı uygun ancak kalitesi tartışılır modeler karşımıza çıksada General Motors bünyesindeki Chevrolet köklü geçmişini bu tip hileler ile karalama niyetinde değil.

Yeni Chevrolet ailesinin en küçüğü olan Spark’tan en büyüğü Captiva’ya kadar tüm yeni
Chevrolet modellerinde kaliyeti görmeniz mümkün. Avrupada bu modelleri ile çok sayıda
ödülüde müzesine götüren Amerikalı, değerlerinden fiyat uğruva vazgeçmiyor. Motor
teknolojileri ve yakıt tasarrufu her ne kadar Avrupalı için planlansa da sürüş dinamizmi, yol tutuş özellikleri, motor ömrü onun geçmişinden günümüze taşıdığı özelliklerden bazıları.


Ailenin küçükleri olan Spark ve Aveo sırasıyla 1.0 ve 1.3 litrelik düşük motor hacimlerine sahipler.Ayrıca Aveo’da bu düşük motor hacmi dizel seçeneği ve tam otomatik şanzuman ile sunuluyor.

Türkiye’de sayısı her geçen gün hızlı bir şekilde artan SUV 4x4 modellere alternative olarak
tasarlanan Captiva bunun en etkin örneklerinden. 2.0 litrehacimli motoru ile 163 beygir gücü ve 400 Nm tork üretimi sunuyor. EuroNcap güvenlik testinden en yüksek puanlı alan Captiva 3yıl/ 100.000 km garantisi ile kendi sınıfı düşünüldüğünde uygun fiyatlar ile satılıyor.

Satış rakamlarını her geçen gün yukarıya taşıyan Chevrolet’in en önemli kozlarından birisi de Cruze. Yenilenen Cruze hatchback ve sedan versiyonları ile satışa sunuluyor bunlara ek olarak önümüzdeki yılda wagon versiyonu ile Avrupa’da kendisine yer arayacak. Bu versiyonlar ile farklıkullanıcılara hitap edebilen Chevrolet her geçen gün çıtayı bir adım daha yukarı taşımak için yoğun bir şekilde çalışıyor.


Chevrolet denilince akıllara ilk gelen modellerden olan Corvette için özel bir yer ayırmamız
gerekli. Önümüzdeki yıl 60. Yaşını kutlayacak ve bunun için özel etkinlikler ve modeler sunulacakolan Corvette, Chevroletin bu denli popular bir model olarak geçmişten günümüze gelmesindeki en önemli modellerden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..