Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

BOSCH CAR BLOGGER ETKiNLİĞİ

Ulaşımda kullandığımız,  bazen sevgiliniz veye eşinizden bile kıskandığınız otomobilinizin içini hiç merak ettiniz mi?
Yada siz hasta olduğunuzda bir doktora görünürken ,o arızalandığında ne yapyorsunuz!
Herkesin hayranlıkla izlediği Ferrari'ler, Lamborghini'ler, GT-R'ler,  yolda gördüğünüz veya kullandığınız emektarlarınız için bir filtre,  fren diski, silecek lastiği basit ve sıradan görünürken aslında yaptığı işlev parayla düşünülmeycek kadar önemli. Aracınız
hareket etmez, yolda kalabilirsiniz , kaza yapabilirsiniz. İnşallah kimse bu durumlarla karşılaşmaz.
Filtre, disk  ve diğerleri aslında güvenliğimizi sağlayan isimsiz kahramanlar.
Bu kahramanlar aracın içinde, açılmadığı sürece gözükmezler!

Geçtiğimiz hafta sonu, bu isimsiz kahramanları üreten , büyük markalara orijinal parça olarak gönderen ve servisleriyle hizmet veren Bosch Car Service'in  Automotive Blogger etkinliğine katıldık.
Bosch Car'ın Maslak'taki merkezinde kahvaltımızı; 
Bosch Car ve otomotiv konusunda samimi, detaylı,  bilgilendirici bir  sohbet şeklinde yaptık...
Bosch Car Service Konsept Sorumlusu Oğuz Kalender ve Modül Servis Konsepti Sorumlusu Taşkın Turan bir çok sorumuza içtenlikle cevap verdiler..
 
Bir çok standartı karşılayan, belli aralıklarla denetimden geçen servisler, araç konusunda olduğu kadar müşteri hizmetleri konunda da dikkatliler.
Tüm konularda Almanya'da ki merkezleriyle de işbirliği içindeler.

Bu etkinlik çerçevesinde arkadaşlarımızın otomobilleri 
kapsamlı bir bakımdan geçirildi (benim otomobilim yok!).

Bosch Car Service; orijinal Bosch yedek parçaları kullanarak tüm marka ve modellere yeni teknolojilerle hizmet  veriyor...
Check -Up crihazları ,araçla kablo veya bluetooth yardımıyla bağlantı kuruyor genel kontrolü sağlıyor. Yıl içinde Almanya'dan belli aralıklarka 4 kez olmak üzere bilgiler güncelleniyor. 
Büyük oranda dünya üzerinde çalışan çoğu otomobilin (marka-model-teknik detay) bilgisi Bosch Car Service'lerde yer almakta.
Motor ,  Mekanik, Egsoz, Akü , Lastik, Amortisör, Fren, Klima , Aksesuar, Kaporta Boya, Elektronik ve Elektronik Sistem Arızaları , Konfor Sistemleri Bosch Car  Service tarafından yapılan hizmetler.

Olcayto Bosch Car Service sayesinde  bir servisin nasıl çalıştığını, neler kullandıklarını ve yedek parça depolarının nasıl bir düzen içine olduğunu ve daha bir çok şeyi görme şansımız oldu.
 Olcayto Bosch Car Genel Müdürü Olcay Dönmez bizleri bir çok konuda aydınlattı.
Bu esnada serviste bir çok otomobile hizmet veriliyordu.Bir tarafta Ferrari'nin bakımı yapılırken diğer tarafta bir Dacia Logan hizmet alıyor.Öbür köşede bir Caterham yer alırken onun hemen yanı başında Opel Corsa'nın bakımı bitmek üzere..
Günün sonunda Olcayto Bosch Car Service 'n sürprizi, Bosch  IXO oldu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..