Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Space Star'dan sonra Attrage

 En Yeni MitsubishiMitsubishi'nin en yeni modeli Attrage, 
Türkiye yollarına çıktı...
Küçük sedan sınıfının yeni oyuncusu, yıllardan beri imal edilen fakat son modeli çok sıradan ve basit çizgiler taşıyan yeni Space Star'dan geliştirilmiş veya oluşturulmuş!Her iki modelde 1.2 litre DOHC MIVEC motor, 0.29 Cd’lik hava sürtünme katsayısı, 930 kilo ağırlık, aktif denge ve çekiş kontrol sistemi,  manuel ve CVT şanzıman, yokuş kalkış destek sistemi, EBD, BA, ABS,  ESS gibi
bir çok güvenlik sitemine sahip..

 Sedan dünyasının yeni oyuncusu
Space Star,  41.269 TL'den başlarken Attrage ise 43.900 ve 46.900 Türk  Lirası fiyatlarla satılıyor.
Attrage; 450 litrelik bagaj hacmi, 80 beygir, 106 Nm tork, 4.9 lt/100 kilometrelik ortalama yakıt tüketimi ve 113 g/km’lik CO2 salınım değeriyle dikkat çekiyor.
Aracın dış tasarımı sıradan.Hatta bir adım ileri giderek pekte hoş görünmüyor.
Japon markanın, en az  dikkat çeken modeli de diyebiliriz!

Ancak son dönemde Mitsubishi Türkiye'de bir durgunluk görünüyor; ağırlıklı olarak pikap ve hacimli araçların yanında otomobil olarak, efsane Lancer görülüyordu.Space Star ve Attrage ile markada, bir hareketlenme sözkonusu.Bu otomobiller de, nedense Peugeot - Mitsubishi işbirliğinden dolayı olsa gerek 208 /301 ve Space Star /Attrage etkileşmesini düşündürüyor. 
Gerçi arama motorlarını didik didik etmeme rağmen, benim gibi bir kaç yorum dışında bir işbirliği veya ortak çalışmaya dair yazıya rastlamadım. Ancak genel tasarım, iç mekanda dieksiyon ve orta konsoldaki havalandırma gibi unsurlar bana hep 208, 301, C Elysee, Space Star ve Attrage aynı aracın farklı versiyonları olabileceğini düşündürüyor!!!
 Temsa'dan Mitsubishi Attrage
 Bu arada Mitsubishi; Yeni Attrage, Space Star, Lancer, ASX, Outlander, Pajero ve L200 ile ülkemizde faaliyetine devam ediyor..

1 yorum:

  1. Önden hyundai accent blue'yi hatırlatıyor;dediğiniz gibi 301 ve c elysee'ye benziyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..