Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Castrol ile Güçlü Deneyimler’in Yeni Durağı İspanya Unutulmaz Bir Sürüş Deneyimi Talihlileri Bekliyor

Castrol’ün yoğun ilgiyle karşılanan Güçlü Deneyimler kampanyası, 4. ayağında motorsporları tutkunlarını Barcelona’da Volkswagen modellerini test etmeye ve Dünya Ralli Şampiyonası’nda Polo R WRC ile tozu dumana katan Volkswagen Pilotu’yla nefes kesen bir sürüş deneyimi yaşamaya davet ediyor!





Dünyanın en iyi yarış takımlarıyla ileri teknolojiye sahip yağları
geliştirmek ve test etmek için beraber çalışan Castrol, www.gucludeneyimler.com adresi üzerinden sürdürülen kampanyanın 4. ayağında İspanya’da unutulmaz bir deneyim sunuyor. Türkiye’de motorsporları ve otomobil tutkusunu son tüketiciye yaşatmak hedefiyle yola çıkan Castrol’ün Güçlü Deneyimler kampanyasına katılmak isteyenlerin yapması gereken tek şey var: “Şimdilik” en unutulmaz anını 31 Ağustos gecesine kadar www.gucludeneyimler.com adresi üzerinden paylaşmak. Şimdilik… Çünkü hayatınızın en unutulmaz anını İspanya’da yaşacaksınız.

"Unutulmaz", "Çılgınca", "İnanılmaz", "Gerçek bir yarışçı gibi hissettim", "Çok hızlı", "Muhteşem", "Harika bir deneyim"...

Geçen sene Volkswagen Sürüş Deneyimi’ne katılanlar bunları söylemiş… Tüm dünyada araç üreticileri ile gerçekleştirdiği ortak mühendislik çalışmaları ve sponsorluklarıyla dikkat çeken lider madeni yağ üreticisi Castrol, Volkswagen Sürüş Deneyimi’nin dolu dolu ve heyecanlı programı boyunca talihlilerin yanında olacak.
Volkswagen Sürüş Deneyimi’nde talihlileri neler mi bekliyor?
  • Volkswagen araçları ile aksiyon dolu sürüş deneyimi
  • Volkswagen WRC Pilotu’nun sağ koltuğu
  • Volkswagen Motorsporları Takımı ile Tanışma Fırsatı
  •   Eşsiz mimarisiyle dikkat çeken Barcelona’da 2 gün konaklama
22-23 Eylül’de düzenlenecek etkinlikte Castrol EDGE ile güçlendirilmiş Volkswagen araçlarlarına şampiyon pilotlar ile co-drive heyecanı yaşamak, en unutulmaz anlardan biri olacak. Unutulmaz Volkswagen Sürüş Deneyimi’ni yaşayacak 2 motorsporları tutkunundan biri olmak için www.gucludeneyimler.com sizi bekliyor!
Gerisi anlatılmaz, yaşanır…




Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..