Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2015 model BMC'ler

 Yine yeniden BMC ProcityUzun bir aradan sonra üretilen BMC araçları
 ilk kez bir fuarda sergilendi. 
HIGH TECH PORT BY MUSIAD Fuarı'nda BMC; Kirpi adlı mayına karşı korumalı zırhlı aracını, askeri taktik aracı 380-26 P ve şehir içi alçak tabanlı otobüsü Procity'i ziyaretçilerin karşısına çıkardı..BMC, ağırda olsa üretime dönüyor.Aslında bunu basında yer alan haber ve iddialardan öğreniyoruz.

 Otoajanda'da  yer alan iddialara göre Katarlı ortak, ağırlığını hissettirerek maaş için  banka değiştirtti, maaşlar yeni bankaya yatacak!


yarısı yerli BMC


 Firmanın patronu Ethem Sancak, 3 yıl   içinde tank ve milli arabanın yapılacağını söylerken yarısı ülke dışında olan bir firmada, üretimin yerli olması, aracın ne kadar yerli sayılabileceği şeklideki soru işeretlerini akla getiriyor!




Bir başka iddiaya göre ise yeni BMC kamyon ve otobüsler yavaşta olsa bayilere gönderilmeye başlandı!




Fuara gelirsek, BMC'nin araçları ufak tefek detaylar dışında şimdilik aynı görünüyor.
Özellikle otobüsün dış rengi önceki yıllardan farklıydı!


BMC Kirpi


Sınıfının en önemli aracı Kirpi, güven veriyor.












2 yorum:

  1. Sevindirici bir haber. Dediğinize katılıyorum bari yüzde 51'i yerli kalsaydı. Tam yerli değil şu an.:( Üretime geçsinde. İleride Katarlılar hepsini almasında:(

    YanıtlaSil
  2. Olacağa bak!! :( İnşallah yeni yerli ortaklar galir. Diğer taraftan bu firma için demekki büyük ölçekli düşünceler var. Dediğiniz gibi, İnşallah bu yüzden tamamını yabancılara vermezler.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..