Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Onunla güvendesiniz; Sınır 6x6

Dünyanın ihtiyacı olan; zorlu şartların üstesinde gelebilecek, çevreci ve modern bir tasarım..Sınır 6x6 İnsanlı Zırhlı personel taşıyıcı aracı muharebe Alanlarında ve Toplumsal olaylarda kullanılmak üzere tasarlanmış ve modern zırhlı araç kullanıcısına stratejik avantajlar sunuyor.. Günümüz senaryolarına özel olarak tasarlanmış olan ''Sınır '' tekerlekli bir zırhlı muharebe aracı.


 Yerli sınır 6x6


Sınıfının En hafif aracı olan Sınır 12.750 Kg ağırlığında ve birbirinden bağımsız süspansiyon sistemi bulunmaktadır .



 


Çevreye verdiği zararın ( Emisyon ) yarıya indirilmesi düşünülmüş olup Lityum iyon batarya aracın alt tabanına uygulanmış elektrik motoru ve bir dizel motor ile birlikte hareket etmesi sağlamıştır 1090 Km Menzili Bulunan Sınır 115 Km Hıza Ulaşabilen 160 cm Uzunluğundaki hendeklerden rahatlıkla geçebilmektedir .Duruma göre 6x6 Ve 6x4 sürüş özelliğine sahip aracın tüm aksları gerektiğinde kitlenebilmektedir.6+2 kişilik kapasitesi olup geniş hacimde kullanım ile personel taşınmaktadır .6158 mm uzunluğu olan Sınır rakiplerine göre daha küçük çapta dönüş yapabilme özelliğine sahip .Amfibi alanlar için entegre özelliği bulunan SINIR 6x6 da 2 Adet su türbini bulunmaktadır .





Araç ön kısımda bulunan cam sayesinde olası acil durumlarında yüksek açıda görüş sağlayıp ve aracın çevresinde bulunan kameralar sayesinde görüş açısı büyümektedir .Olası bir kaza durumunda araçta üst kısımda ve arka kapıdan çıkış mümkündür .Toplumsal olaylarda ,Jandarma ,polis ,acil yardım araçlarında kullanılması mümkün kılınır .





Tekerleklerin içine yerleştirilen katı diskler ,patlak lastikle yol alabilme imkanı sağlar .
1125 mm çapındaki PN -30 tekerlek ;Tropik, çöl ve soğuk kuzey iklimlerin ve daha zor şartlarda çalışabilecek itiş gücü performansının azalmamasıyla her şartta ulaşıma engel olmayacak yapıdadır.






Sınır 6x6 gövdesi modüler tasarıma sahip zırh sistemleri sayesinde kullanıcı tarafından istenilen koruma seviyesine getirilebilmektedir.



 Sınırlar değişiyor ama o değişmeyecek; Sınır 6x6


2 yorum:

  1. merhaba bu resmın arkası onu ust ve yan gorunusu varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim elimizdeki görseller bunlar.
      Mildesign-2015 veya Sınır 6x6 konularıyla ilgili arama motoru size sonuç çıkarabilir!Denemelisiniz.

      Sil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..