Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Nissan Micra 4 farklı pakette sunulacak: Visia, Tekna, Platinum ve Platinum Premium

 NISSAN, yeni Micra’nın Türkiye lansmanıyla araç sahiplerine daha sportif, daha atletik, daha premium ve daha konforlu bir araç deneyimi yaşatmayı hedefliyor.
“Daha Sen” mottosuyla yeni Micra, iç ve dış görünümünden, ileri teknolojik donanımına kadar birçok özellik ve sürücülerin kendi tarzlarını yansıtabilecekleri farklı seçenekler sunuyor.





Japon otomotiv devi NISSAN’ın, ‘şehrin vazgeçilmezi’ olarak bilinen ve globalde 50 yıllık güçlü bir mirasa sahip modeli Micra, yeni versiyonuyla Türkiye’de görücüye çıktı. “Daha Sen” mottosuyla yeni NISSAN Micra, bir önceki modele kıyasla NISSAN’ın teknolojik vizyonunu yansıtan Nissan Intelligent Mobility özelliklerini barındırırken, etkileyici tasarımı, ferah iç mekânı ve güven veren sürüşüyle dikkat çekiyor.





İlk lanse olduğu 1983 yılından bu yana dünyada 7 milyon adetten fazla, Türkiye’de ise sunulduğu 2003 senesinden bu yana 54 binin üzerinde satışı gerçekleşen Micra’ya çok güvendiklerini belirten Nissan Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, yaptığı açıklamada: “NISSAN olarak, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan otomotiv sektörünü daha güçlü kılmak adına hem modellerimizle hem de servis, hizmet ve gelecek vizyonumuzla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daralan sektöre rağmen tüm dinamizmimizle pazarı geliştirecek adımlar atıyoruz. Bu adımların en yenisi ise Türkiye yollarına çıkardığımız yeni Micra. NISSAN’ın, 30 yılı aşkın süredir tasarımı değişen, ruhu değişmeyen ikonik modeli Micra ile Türkiye’deki varlığımızı güçlendirirken, otomotiv sektörüne ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkıda bulunacağız. Yeni Micra ile yıl sonunda %3 pazar payı hedefliyoruz.” dedi






Doğueri sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’da 1997 yılından itibaren 2 milyonu aşan satış rakamı, Micra’nın araç sahipleri tarafından ne kadar sevildiğinin bir göstergesi. NISSAN Micra, 1993 yılında Avrupa’da, Yılın Otomobili seçilen ilk Japon otomobil modeli olmuştu. NISSAN dünyasının en genç ve dinamik kullanıcı kitlesine sahip modeli olan Micra, yüksek manevra kabiliyeti ve esnek sürüş deneyimiyle tam bir şehirli aracı. Bugüne kadar ağırlıklı olarak kadınların tercih ettiği Micra, yeni tasarımı ve teknolojisiyle erkeklerin de tercih edeceği bir model haline geldi. Yeni aracımızın da tasarım, konfor, çeviklik, park kolaylığı, Akıllı Teknoloji özellikleri ve güvenlik konusundaki avantajlarıyla sürücülerin favorisi olmaya devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.





Müşterilerin günümüzde ne istediklerine ve gelecekten ne beklediklerine odaklanarak, Avrupa’daki kompakt araç segmentini yeni bir seviyeye taşıyan NISSAN Micra, farklı iç renk seçenekleri, BOSE® Personal ses sistemi ve orijinal aksesuar çeşitleriyle sürücülerin kendi tarzlarını yaratmaları konusunda fırsatlar sunuyor.

Verimli motor özellikleri
Yeni Micra, 1.0 litre 100 PS Motor, 5 ileri manuel ve 7 ileri CVT şanzıman seçenekleri ile satışa sunuluyor. Yeni aracın motoru, aracın karakterine uyacak ve olabilecek en iyi performans ile yakıt verimliliği sağlayacak şekilde tasarlandı.




Yeni Micra, aksesuar seçenekleriyle daha fazla kişiselleştirme sunuyor

NISSAN Micra, kullanıcılarıyla arasında özel bir duygusal bağ oluşan, aksesuarlar ile kişiselleştirilen, isim takılarak hitap edilen bir model olarak biliniyor.

Tasarımı ile dikkat çeken yeni Micra, tamamen yenilenen yüzüyle daha sportif, daha atletik, daha konforlu ve daha geniş bir görünüme sahip olurken; yeni teknolojik donanımlarla daha premium bir tarz yakalıyor.




Etkileyici dış tasarımını heyecan veren ileri teknolojilerle destekleyen yeni Micra, Akıllı Teknoloji özellikleri sayesinde artık daha güvenli. Günlük hayatı ve sürüş deneyimini kolaylaştıran Fren Destek Sistemi, Akıllı Şerit Takip Uyarı Sistemi, Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi, Akıllı Sürüş Kontrolü, Akıllı Çevre Görüş Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Hareketli Nesne Algılama Sistemi, Akıllı Şerit Takip Asistanı, Trafik İşareti Tanıma Sistemi ve Akıllı Otomatik Uzun Far Asistanı ile yeni Micra, sınıf atlatan bir teknoloji sunuyor.

Yeni Micra ile tarzını yansıt! 
Yeni Micra, modern renklerde ve birinci sınıf bileşenlerle iç ve dış mekanda değişiklik yapma imkanı sunan çok çeşitli kişiselleştirme seçenekleriyle satışa sunulacak. Eklenen bu özelliklerle yeni Micra, sürücülerin kendi tarzlarını yansıtmalarına imkan veriyor.

İç mekan kişiselleştirme paketinde, koltuk yastıkları ve desteği, kapı kol dayama ünitesi, diz desteği ve gösterge paneli gibi kabinin dört farklı alanını kişiselleştirmeye yönelik malzemeler ve renkler yer alıyor. Bu avantajlar, Tekna ve üstü paketler için turuncu, bordo ve gri olarak üç renkte mevcut olacak.

Müzik tutkunu araç sahipleri için, sürüş deneyimini olabildiğince keyifli hale getirecek yeni Micra'nın öne çıkan özelliklerinden biri de BOSE® Personal ses sistemi ve B-hatchback segmentine özgü, sürücü koltuk başlığına yerleştirilmiş gelişmiş hoparlörler.
Dış kişiselleştirmeyle, yeni Micra’ya her biri yüksek kalitede anodize kaplamalı olan farklı bileşenler ekleniyor. Bu bileşenler lansmandan itibaren derin mavi, turuncu, siyah ve tekno gri olmak üzere dört renkte mevcut olacak. 


Yeni Micra 4 farklı pakette sunulacak: 
Visia, Tekna, Platinum ve Platinum Premium

Visia paketinde 16 inçlik çelik jantlar, entegre dönüş sinyalli yan aynalar, arka sis farları ve arka spoyler, yükseklik ve derinlik ayarlı teleskopik direksiyon, elektrik kumandalı ön camlar, yüksekliği ayarlanabilen koltuk kafalığı, katlanabilir arka koltuk, otomatik klima gibi özellikler, iç ve dış donanımları oluşturuyor. Ayrıca pakette, 7 inç dokunmatik ekran, Apple CarPlay ve Android Auto, akıllı şerit takip uyarı sistemi, akıllı sürüş kontrolü, fren destek sistemi, akıllı çarpışma uyarı sistemi, hız sabitleyici gibi avantajlar da mevcut.


Tekna paketinde, Visia paketindeki özelliklere ek olarak 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, yağmur sensörlü ön silecekler; iç donanımda karartılmış arka camlar ve deri direksiyon simidi öne çıkıyor. Paket, geri görüş kamerası, arka park sensörü, ön sis farları, otomatik katlanan ve ısıtmalı yan aynalara ek olarak NISSAN akıllı anahtar ve anahtarsız çalıştırma özelliklerini kapsıyor.


Platinum paketin, Tekna paketindeki özelliklere ek olarak dış donanımı, 16 inç alüminyum alaşımlı elmas kesim jantlarla destekleniyor. Vites topuzu ve el freni deri özelliğiyle sunulurken; geniş hoparlör sistemi, sürücü koltuk başlığında BOSE® Personal hoparlör, akıllı çevre görüş sistemi, kör nokta uyarı sistemi ve hareketli nesne algılama sistemi, teknolojik özellikleri oluşturuyor.


Platinum Premium paketinde ise, Platinum paketindeki özelliklere ek olarak otomatik kararan iç dikiz aynası, akıllı şerit takip asistanı, trafik işareti tanıma sistemi ve akıllı otomatik uzun far asistanı bulunuyor.

53 yorum:

  1. 150 bin verip micra alan olacak mı acaba çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. İyiki lansmana ozel fiyat vermisler.Yoksa 200000 Tl derlerdi...

    YanıtlaSil
  3. Yeni çıkacak olan opel corsa, renault clio varken 108 bin liraya 1.0 motorlu micra kumda oynasın.

    YanıtlaSil
  4. Bayide 3 5 tane koyup seyreder sene sonu da 80e bırakırlar

    YanıtlaSil
  5. Tam orta yaş evde kalmış feminist arabası.

    YanıtlaSil
  6. Bakalım ne zaman anlayacaksınız 100.000 TL nizin eski 100.000 TL olmadığını.

    YanıtlaSil

  7. güzel ama pejo 208 çıtayı çok yükseltti.

    YanıtlaSil
  8. özellikleri güzel ancak fiyat olarak çok yukarıda su aralar swift fiyat ve yakıt tüketimi avantajıyla bence daha mantıklı 0-100 hızlanması çok geç micranın ve ne olursa olsun 6 lt den az yakmayacaktır şehir içinde

    YanıtlaSil
  9. Bu micra'yla yeni micra arasındaki geriye gidişi bir tek ben mi görüyorum. Gerçi Türkiye için Fiyat/Performans açısından en kötü arabadır micra.

    YanıtlaSil
  10. corolla ile aynı fiyatlara çıkmış 5 fazla verip corolla almak varken bunu almak bence hiç mantıklı değil

    YanıtlaSil
  11. bu arabada kullanılan cvt'nin patlama tehlikesi var mı? nissan ve cvt deyince çok güzel anılar canlanmıyor.

    YanıtlaSil
  12. bu aracın polonya'daki fiyatlandırması 55.000zl-67.200zl arasında değişiyor. Kampanya yaparlarsa 45.000zl den düşünebilirim yoksa 208 daha alınası duruyor. gerçi 208'e 60.000zl vermek ne kadar doğru..

    YanıtlaSil
  13. Toyota yaris bu fiyata iken zor be gülüm

    YanıtlaSil
  14. açıkcası eski tasarım benim daha hoşuma gidiyordu

    YanıtlaSil
  15. millet kıvranırken vekilinin 2,000,000 liralık arabaya binmesini aşırı derecede küfür eder gibi buluyorum. millet hangi ortalama seviyede ise 600 vekilde o seviyede hayat standartında yaşamalı.

    YanıtlaSil
  16. tasarımını beğendim ancak 0.9 litrelik turbo benzinli motor ve cvt şanzıman ile 90-100 bin tl aralığında gelseydi çok satardı.şuan pek satacağını sanmıyorum.rakipleri çok ve rakipleri o paralara daha avantajlı.

    YanıtlaSil
  17. Turbo motor olmasına karşı 0-100 değeri bayağı düşük 13 sn gibi Suzuki swift 90 bg atmosferik 11 sn.Gerçi ağırlık farkı var bayağı galiba 900 swift,micra 1080 10 bg daha fazla.İkisi de güzel ancak fiyatları düşündürücü en dolusu 110 bini geçmemeli ki satılsın.Tekna donanım olarak gayet yeterli.Bu arada arka frenler de kampanyaymış.Bose çevre görüş koyacağına bari bi disk atıver[>:]

    YanıtlaSil
  18. Micra ve 150.000 tl.ilginç

    YanıtlaSil
  19. 150 bine mis gibi 2. el suberb alınır.

    YanıtlaSil
  20. zahmet olmuş araç çıkalı 7-8 ay oldu. micra falan fena değilde hadi fiyat dışında avrupada 10 bin eurodur alınır yani ama yeni octavia ne öyle ya egea makyaj mı yemiş dedim karoser şase boyutlar iç mekan full aynı fiattan komple arabayı mı satın aldılar acaba egeaya skoda logosu basmışlar sanki aynı işi toyota suprada yaptı z4 ile oynadı japon arabası diye satıyor utanmadan :)))

    YanıtlaSil
  21. İşte arabanın ederi arkadaşlar.
    € 13, 546
    Kaynak: AutoScout24

    YanıtlaSil
  22. yandan opel astra önden honda jazz

    YanıtlaSil
  23. 150kyı birak 130kya pazarlıkla otomatik vites c segmenti 308 dururken micraya bu para verilmez. Bir yıl önce hurda indirimi falan 70kya otomatik micra satılıyordu. Hadi 90k olsun enflasyon v.s. Açgözlü bu distrübütör kapakları. 308'i de övüyoruz onun da egosu kabarır yakında.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kabardı zaten. Geçen ay 136-140 arası satılan 308 lere 147bin istiyorlar.

      Piyasada araba kalmadı şu an. Civic için bile ocak ayına gün veriyorlar.

      Sil
  24. Aracı 2 yıl önce takip etmiştim medyadan. Bazen üzülüyor insan ülkenin içinde bulunduğu duruma ama hak ediyoruz.

    Bu arada araç makyaj yiyecek veya kasa değiştirecek ama ülkemize yeni geliyor bu da ilginç.

    YanıtlaSil

  25. daha kötüsü olana kadar en kötüsü bu

    YanıtlaSil
  26. Satmaz arkadaş satmaz. Ülkenin alışkanliklari bir araç ile degismez. Nissan sadece c suv satar bu ülkede. Clio yeni nesilde yine zirveye oynar.

    YanıtlaSil
  27. Şuraya bak ya nasıl bi ülke de yaşıyoruz B segment araba 108 bin tl gibi başlangıç fiyatlarından satılıyor, vergi ve cezalarla ayakta duruyoruz.

    YanıtlaSil
  28. Çeşitlilik iyidir. Yıllardır niye getirmediler ki

    YanıtlaSil
  29. Bu paralara hiç bir B segment aracın alınmaması lazım, ama mutlaka bunu da alacak olan vardır...

    YanıtlaSil
  30. Araç güzel , eski micralar gibi değil . Satar bu araba. Herkes ille gidip en fullü alacak diye bir kaide yok.

    YanıtlaSil
  31. Clio hb aynısı değil mi bu, nesini beğendiniz aynı araç yıllardır sokaklarda,

    YanıtlaSil
  32. Araba çok güzel olmuş ama fiyat çok yüksek. Her parçası kalite kokuyor görünüşe göre ama pahalı be Nissan kardeş.

    YanıtlaSil
  33. araba güzel de 150k'ya daha iyileri alınır be

    YanıtlaSil
  34. 150 bin fiyatlı micradaki donanım



    Akıllı çarpışma önleme sistemi

    Şerit takip uyarı sistemi

    Trafik işareti tanıma sistemi

    Akıllı çevre görüş sistemi-360 derece hd kamera

    Kör nokta uyarı sistemi

    Yan ve perde havayastıkları

    Bose müzik sistemi

    7 inç dokunmatik ekran

    Bluetooth

    Otomatik yanan ön farlar

    Apple car play-Android auto

    Elektrikli arka camlar

    Yokuş kalkış destek sistemi

    Hız sabitleyici-hız sınırlayıcı

    Akıllı otomatik uzun far asistanı

    Anahtarsız çalıştırma

    Deri direksiyon ve deri vites topuzu

    Yağmur sensörlü ön silecekler

    16" alüminyum alaşımlı elmas kesim jantlar

    Navigasyon

    Start-stop

    YanıtlaSil
  35. Ayni paraya C hatta az daha zorlansa D segmenti otomobiller varken, 2-3 tane we can do it'çi alir geçer.

    YanıtlaSil
  36. Her gelen yeni kasa zamlar ile geliyor. Eski zamana döndü ülke. Piyasaya çıktıktan 5 sene sonra millet ancak alabiliyor

    YanıtlaSil
  37. 14000 Pound'dan başlayan fiyatlar ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortalama 4 aylık maaş yani.

      Oraya göre.
      Bi gün ingiltereye gidebilirsem...

      Sil
  38. Biraz erken gelmedi mi

    YanıtlaSil
  39. Kurdan dolayı sanırım fiyatlar çok Dengesiz. Donanımlı araç ÖTV’den dolayı uçuyor. Bunu dengelemeleri lazım.

    YanıtlaSil
  40. Tasarım güzel de fiyat leş

    YanıtlaSil
  41. Araba çıkalı 3 yıl olmuş bize daha yeni geliyor

    YanıtlaSil
  42. iyi güzel de 120.000 ve 1.0 cvt başlangıç donanım..
    alışamadık bu fiyatlara

    YanıtlaSil
  43. Fiyat tartışılır ama o segmentte başka hiç bir araçta 4 adet kamera çevre görüş sistemi, bose 360 derece ses sitemi ve akustik özellikli cam yok. Yurt dışında kullanmıştım çok şık bir araç eski mikralar sadece bayanlara hitap ediyordu şimdi erkek olarakta göze hoş geliyor. Fiyat beklentisi bam başka tabi. Böyle olursa boş üst segment bir araç mı dolu alt segment mi tartışması yaratır.

    Alana hayırlı olsun, araç kötü değil

    YanıtlaSil
  44. 1.0tsi dsg full pakete yakin poloyu 110bin tl ye verdiler. Bos paket manuel micra 108bin tl ? Bu gidisle vw en ucuz marka olacak

    YanıtlaSil
  45. aynen öyle, söylesi bir arabanin üç yıllık kredi ile bize aylık maaliyeti 4k civarı olacaktır. yan maliyetleri de eklediğin zaman 5.5k'yi zorlar. Bu araba için en az 10k gibi bir gelir lazım. Türkiye'de yüzde kaç bu parayı kazanıyor Allah bilir.

    YanıtlaSil
  46. O paralara polo falan var kim gidip bunu alır ki fiyatlandırmayı neye göre yapıyorlar anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  47. İyiki lansmana ozel fiyat vermisler.Yoksa 200000 Tl derlerdi...

    YanıtlaSil
  48. Bu fiyata boyle bir araba bulunmaz. Sar oradan 2 tane

    YanıtlaSil
  49. Alırız 150.000 e micra çok beklerler :) audi a3 170.000 TL micrayı mesleğe yeni başlamış bayan doktorlara satarlar. Superb nin başlangıç fiyatını söylemiyorum bile ...

    YanıtlaSil
  50. İç mekan malzeme kalitesi iyileşmiş gibi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..