Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Araba Değil Yerli TRaba

4x4 özelliğine sahip, geniş bir mekan, şehir içi ve yoldışında her türlü işin üstesinden gelebilecek yerli bir araç.Oruçoğlu Sistem tarafından şu anda protipi denemelerden başarıyla çıkmış durumda.Aslında uzun lafın kısası Unimog özelliklerine sahip, tarla işinden, taşımaya, şehir içinde ulaşıma kadar tüm görevleri başarıyla yapabilecek araç; uygun şartlar oluşursa yollarda görmek mümkün olacak..



yerli araç


Yerli otomobil ve araç üretimine en uygun şartların oluştuğu günümüzde
Traba ile diğer yerli projeleri yollarda ve dünya ülkelerinde görmek hayal değil.




 



Yerli Unimog(!), modern bir araca benziyor. Tasarım sade ve akıcı ancak biraz daha hoş olabilir. Şu an itibarıyla teknik özellikler hakkında bir bilgi yok.


%100 Yerli ve Milli Erin Motor; Automechanika Fuarı'ndaydı




yerli araç



Oruçoğlu Sistem, internet sayfasında yerli aracı şu şekilde anlatıyor;

Türkiye'de yerli otomobil ve ticari araç üretimi, araştırma ve geliştirmesi
Ülkemizde yatırımları ülke ihtiyaçları belirlemektedir. Toprak ve suyun bol olduğu ülkemizde şanssızlık da aynı orandadır. Küçük tarlalarda çalışmak, maliyetlerin yüksek olması ve ürüne düşük fiyat verilmesi gibi sorunlara rağmen vatandaşın özlemi; küçük tarlası için makine sahibi olmaktır. Oruçoğlu Sistem olarak endüstriyel tasarım grubumuz bu ihtiyaçtan yola çıkarak çok amaçlı bir köy ulaşım – taşıma aracı geliştirmiştir. Tek şasede hem römork hem çift kabin bulunduran, tarım aletleri ve pulluk takılabilen, 4*4, otomatik şanzımanlı, klimalı, hidrolik direksiyonlu bu araç; traktör ile arabanın işlevlerini bir araya toplamaktadır. Traba adını verdiğimiz bu aracın tasarımı ve imalat mühendisliği tarafımızdan yapılmış olup, bir prototip araç üretilmiş ve aracın test denemeleri başarıyla sonuçlanmıştır.


Yerli Traktör TRAKTÜRK'e Ne Oldu?




 


Yerli üretime destek, teşvik geliyor; BMC, Renault, Sütaş, Tusaş, Vestel..



Kaynak http://www.orucoglusistem.com.tr/
http://www.orucoglusistem.com.tr/tr/tasarim-ve-uygulamalar/traba.html






3 yorum:

  1. Biraz daha geliştirilmesi lazım:) Bu halinin pek albenisi yok:) Resimdeki beyaz hali gibi olursa daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  2. Prototip olduğundan daha iyi ve güzel bir tasarım ve özellikler görmemiz mümkün. İnşallah prototip olarak kalmaz!Seri imalata geçerler..

    YanıtlaSil
  3. Biraz ciliz olmus.ben bi tarim araci alicam inceliyorum.katsu guzel ancak alcak katsu biraz yuksek tekerleri buyuk olsa alirdim.isimi gorurdu.bu tara araziye uygun degil.dere tepe gidecek unimog gibi bisey lazim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..