Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yerli Otomobil; Yerel T1'den Milat 1453'e

 Yerli otomobil Milat 1453 yarıştan yarışa koşuyorÜniversitelerimiz de yerli otomobil konusunda harıl harıl çalışıyor; bunlardan biri de İstanbul Üniversitesi.
Ulusal ve uluslarası yarışmalar da başarılarını ortaya koyan bir çok çalışma içinde dikkat çekenlerden biri de Milat 1453.MİLAT , TÜBİTAK 2014 Alternatif Enerjili Araçlar Yarışında Elektromobil kategorisinde ilk sırayı alarak Türkiye’nin En Verimli %100 Milli Elektrikli Aracı seçildi.
Araç ilk zamanlarında, Yerel T1 olarak adlandırılmıştı.  
Yerel ismi de Yerli ve Elektrikli kelimelerinin birleşmesinden ortaya çıkmıştı.Daha sonra ise yerli araç Milat 1453 adını aldı. 

Milli Araç Tasarımı kelimeleriyle İstanbul Üniveristesi'nin kuruluş tarihi 1453 rakamından oluşan Milat 1453'ün yeni hedefi 2016 TÜBİTAK Alternatif Enerjili Araç yarışları ve 2017 İngiltere Shell-Eco Alternatif Enerjili Araç yarışlarında daha verimli bir otomobil ile yarışmak ve daha üstün başarılar elde etmek ...
Sonrasında ise dünyadaki teknolojik gelişmeleri daha yakından takip ederek daha yenilikçi,  tüketiciye uygun, daha verimli, daha estetik, daha konforlu bir otomobil  üretebilmek için çalışmak... olarak açıklanmış..
 Yerli otomobil Milat 1453 yarıştan yarışa koşuyor
Araç ilk zamanlarında http://www.projeyerel.com/ adresiyle internette tanıtımını yaparken şimdi
http://milat1453.com/ adresiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor.
Milat 1453,  destek görür ve sanayiciler ilgi gösterirse bu otomobilin  üretilememesi için hiç bir sebep olamaz!Alttaki fotoğraf geçen yıl yapılan İnovasyon Günleri'nden.
Bilgi için; http://milat1453.com/
 http://www.projeyerel.com/
  https://www.facebook.com/ProjeYerel/
 https://twitter.com/projeyerel
 http://instagram.com/projeyerel/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..