Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Beşiktaş'ta Türk Takımı'nın Ürettiği YTR 04'ün Lansmanı Yapıldı

Formula Student Yarış Serileri'nde en başarılı Türk Takımı olarak dikkat çeken
 YTÜ Racing; Beşiktaş Yerleşkesi'n de dördüncü otomobilinin lansmanını gerçekleştirdi.Yıldız Teknik Üniversitesi'nin öğrencileri ve hocaları , sponsorlarının da desteğiyle gerek teknik gerek tasarım ve rengiyle çok güzel bir araç ortaya çıkarmışlar..







2016 yılında İngiltere ve Almanya'da ki  başarılarıyla gözleri üzerine çeken ekip,
 bu kez Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Almanya'daki yarışlarda ter dökecek, direksiyon sallayacak.








Görkemli bir törenle üzerinden perdesi  kaldırılan YTR 04, tasarlanıp yarışa hazır hale getirilmesi esnasında, öğrenciler ve  hocalardan oluşan ekipteki özveri ve çabalar öğrenci aileleri tarafından da desteklenmiş.Evden günlerce ayrı kalan, sandalye masa üzerinde sabahlayan takımın başarısı kadar hoca, öğrenci uyumu da dikkat çekiyor, alkışı hak ediyor..




Özellikle görkemli ön ve arka kanatlar muhteşem bir görünüm kazandırmış, aynı zamanda yol tutuşunu en iyi hale getirmiş.Formula 1 otomobillerinden daha çekiici olduğunu bile söyleyebiliriz..




Yeni YTR 04, geçen sene yarışan YTR 03'ten 25 kilo daha hafif.




YTÜ Racing'te; yıllar içinde öğrenciler değişiyor olmasına rağmen 4 farklı aracın hazırlanması, her aracın öncekilerden daha da gelişmiş olması ve özellikle yurt dışındaki başarıları göz kamaştırıyor.




2017 hedefi; dünya genelinde 50, Avrupa içinde ilk 10 takım arasında olmak olarak belirtiliyor.Sponsorlarının desteğinde başarılarını ortaya koyan ekibin aracı bu kez kırmızı beyaz renkte.Hakikaten milli takımın rengi  araçta çok güzel durmuş.


Türkiye'nin Şampiyonu, Türkiye'nin Yıldız Otomobili'ni Test Etti!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..