Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Yeni Seat İbiza'dan dört farklı paket: Reference, Style, FR ve XCellence

Volkswagen Group üyesi SEAT 'ın  dönüm noktası olarak nitelendirilen; tasarımı, kalitesi, teknolojik özellikleri, etkileyici dinamizmiyle şimdiye kadar geliştirdiği
 ‘En İyi Ibiza’ olarak tanımladığı Yeni Ibiza Avek Otomotiv’de satışa sunuldu.





 1984 yılında ilk kez pazara sunulan ve SEAT markasının ikonu haline gelen SEAT Ibiza’nın 5. nesli; ileri teknolojisi, çarpıcı dinamizmi, geliştirilmiş iç mekanı ve konfor yönünden geçirdiği iyileştirmeleriyle satışa sunuldu. 
SEAT’ın karakteristik DNA'sını yansıtan çarpıcı yeni tasarımı, daha rafine, heyecan verici ve modern çizgilerle birleşip, çok daha keskin ve sportif bir görünüm sunuyor.

Volkswagen Grubu’nun yeni MQB A0 modüler platformunda üretilen ilk model olma özelliğine sahip yeni SEAT Ibiza, en gelişmiş teknolojilerle donatılırken aynı zamanda iç hacimde dikkate değer iyileştirme özellikleri de sunuyor.
Türkiye’de satışa sunulan motor seçeneklerinden ilki 75 HP güç üreten üç silindirli 1.0 MPI motor. Bu motor 100 km’de 4.9 litre yakıt tüketirken, km başına 112 g CO2 emisyonu üretiyor. Turbo kompresörlü, ara soğutuculu ve direkt enjeksiyonlu 1.0 Eco TSI motor ise 95 HP manuel ve 115 HP DSG versiyonlarıyla sunulmakta.





Dört farklı paket: Reference, Style, FR ve XCellence
Yeni SEAT Ibiza, sırasıyla Reference ve Style versiyonlarından başlayarak dört farklı donanım serisiyle sunulacak. İlk etapta Reference ve Style donanımlar satışa sunulurken, FR ve XCellence ise ilerleyen dönemde showroomlarda yerini alacak.
Avek Otomotiv Yeni Ibiza test aracı ile, Ibiza severleri Showroom’una davet ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..