Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Güney Koreli SUV Uzmanı SsangYong Dakar 2018’de

SsangYong Tivoli DKR
Şahsuvaroğlu Dış Ticaret tarafından Türkiye distribütörlüğü gerçekleştirilen SsangYong, 2017 Kasım ayında tanıtımı gerçekleştirilen Tivoli DKR modeli ile Dakar Rallisi’nde yarışıyor. Peru – Bolivia – Arjantin rotasında gerçekleşmekte olan ralli şimdiye kadarki en zorlu yarış olma özelliğini taşıyor.





 Ölüm yarışı olarak da adlandırılan Dakar 2018’in etaplarının yarısından fazlası kum tepeleri arasında ve çöl ortamında gerçekleşiyor Toplamda 40, Latin Amerika’da ise 10. Yarış olma özelliğini taşıyan 2018 yarışları, bu şekliyle şimdiye kadarki en zorlu yarış olma  özelliğini taşıyor.


Dakar Rallisi'ne katılan ilk Türk aracı neydi ve ilk yarışçı kimdi?






6 Ocak’ta Peru’nun Lima şehrinde başlayan yarış, 20 Ocak’ta Arjantin’in Kordoba şehrinde sona erecek. 14 etaptan oluşan zorlu mücadelede, 9.000 km’lik yolda 500 takım yarışıyor.
Tivoli DKR’ın güçlü V8 motoru, 4.200 devirde 405bg güç ve 550Nm tork üretiyor. 193 km maksimum hıza sahip araç, 4.4 saniyede sıfırdan 100km hıza ulaşıyor. 


Havası en kirli yerler; İstanbul, Esenyurt, Ankara, Sıhhiye, Kırklareli, Tekirdağ..


SsangYong Motor Company Ceo’su John-sik Choi  “2009’da Güney Kore’den Dakar’a katılan ilk araç olan Korando ailesinin yarışı 8. sırada tamamladı. Sonraki yıllarda 3. Yıl üstüste 10. Sırada yarışı tamamlayan farklı modellerimizle yarışlarda yer aldık.” açıklamasını yaparken şimdi de Tivoli modeli ile araçlarının gücünü ve muhteşem teknolojisini sunmaktan mutluluk duyduğunu belirtiyor. 




1966 yılında kurulan Şahsuvaroğlu grup, yarım asırlık tecrübesiyle otomotiv sektöründe hizmet vermektedir. Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, 2007 Ekim ayından bu yana Güney Kore’li SUV uzmanı SsangYong’un Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirmektedir.


Mercedes Benz'in Sihirli Formülü; C + E + SUV = 2017






 23 satış, 36 servis noktasıyla tüm Türkiye’de hizmet veren Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, müşteri odaklı ekibi, 4 yıl geri alım garantisi, yüzde 100 yedek parça bulunabilirliği ve 5 yıl garanti hizmetiyle müşterilerine koşulsuz müşteri memnuniyeti sunmaktadır.

GT, Avensis, Tivoli, SuperB, QX30, 20V20, Levorg; fuarda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..