Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

57 BiN TOYOTA GERİ GELİYOR

En sonunda Toyota Türkiye çalışmalarını tamamlayıp araçları geri çağırmaya başladı.Bildiğimiz kadarıyla Türkiye'de ki ilk geri çağırılma.
Farklı bir bilgi varsa yorum formu veya
anasayfadaki e-posta yoluyla bize ulaştırabilirsiniz.
Toyota, Türkiye’de çözüme hazır: Geri çağırma kampanyası başladı
Toyota, Türkiye’de “potansiyel gaz pedalı sorunu” na yönelik hazırlıklarını tamamladı. Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş., geçmiş yıllarda satılan ve kapsam dahilinde bulunan 57.301 adet araç için geri çağırma kampanyası başlattı.

Aracınızın, “potansiyel gaz pedalı sorunu geri çağırma kampanyası” kapsamında olup, olmadığını öğrenmek için tıklayabilirsiniz.
Geri çağırma kampanyası hakkında bilgi veren Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, kapsam dahilinde değerlendirilen araçların sahiplerine telefon ve elektronik posta ile ulaşılarak, en yakın Toyota Yetkili Servisi’ ne başvurmaları gerektiği bilgisinin verilmesine ve gerekli parçaların Toyota Yetkili Servisleri’ne sevkiyatına başlandığını belirtti. Bozkurt ayrıca, yaklaşık 30 dakika süren işlemin ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini yineledi.
Geri çağırma kampanyasıyla ilgili olarak herhangi bir tarih sınırlaması olmadığını açıklayan Bozkurt, ‘ bu kapsama giren tüm araçlar işlem görene kadar kampanyanın devam edeceğini, bir yıl sonra bile Toyota bayilerine başvuran müşterilerin dahi bu kampanyadan ücretsiz olarak yararlanacaklarını iletti.’
Kampanya kapsamındaki tüm müşterilerine en kısa zamanda ulaşmayı planlayan Toyota, nadir olarak ortaya çıkan bu durumla ilgili olarak aracında bir problem yaşamayan müşterilerini de ileride oluşabilecek muhtemel durumlara karşı uyarıyor. Müşterilerin konuyu ihmal etmemesi gerektiğini öneren Bozkurt, ‘ Kampanyamız ileride oluşabilecek muhtemel problemler için önlem mahiyetindedir. Bu nedenle,kampanya kapsamında yer alan tüm müşterilerimizi işlemlerini yaptırmak üzere Toyota Yetkili Servisleri’nden randevu almaya davet ediyorum.” dedi.
NOT: Duyurusu yapılan bu kampanya, tüm müşterilere en üstün güvenlik standartlarını sunmak adına bir önlem mahiyetindedir. Bahsi geçen durum ile ilgili bilgi almak isteyen müşterilerin Toyota İletişim Merkezi’ne (0212 354 0 354) başvurmaları önerilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..