Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KISACA ASYA MOTOR

Kendi internet sitesine göre, Asya Motosiklet;
2003 yılında kurulan Asya Motor 01/08/2006 tarihinde Soysal Grup tarafından satın alınarak Türkiye motosiklet kullanıcılarına hizmete devam etmektedir.
SOYSAL GROUP,1971 yılında bir aile şirketi olarak

İstanbul'da kurulmuştur. Grubumuz tamamen aile şirketlerimizden oluşmaktadır.

SOYSAL GROUP gücü, deneyimi ve azmi sayesinde kısa süre içerisinde büyüyerek Türkiye'nin en önemli gruplarından biri haline gelmiştir. Grubumuz "operasyonel leasing" den motosiklet üretimine mobilya satışından elektrikli ev aletlerinin fabrika bazında toptan pazarlamasına kadar 4 sektörde faaliyet göstermektedir.SOYSAL GROUP yaptığı bütün işlerde en iyi olmak için yılmadan durmadan ve azimle çalışmayı kendine ilke edinmiş ve bunun sonucu olarak yaptığı bütün işlerde en iyi olmayı başarmıştır. SOYSAL GROUP en son olarak "sürdürülebilir büyüme stratejisi" kapsamında Türkiye motosiklet sektörünün en güçlü firmalarından birisi olan ASYA MOTOR'u bünyesine katmış ve ithalatçı konumda olan bu firmayı 6 ay gibi kısa bir sürede üretici firma konumuna getirmiştir. Değişime ve yeniliğe sürekli açık olan SOYSAL GROUP büyümeye ve gelişmeye her zaman devam edecektir...
Tüm çalışanları, bayileri ve servisleriyle motosiklet kullanıcılarına en kaliteli, doğru, ahlaklı ve hızlı hizmet vermeyi ilke edinen ASYA MOTOR Aydın Nazilli’de 21.000 m² kapalı alandaki fabrikasında ürettiği motosikletlerle Türkiye genelinde yaygın , seçkin bayii ve servis ağıyla hizmet veren ASYA MOTOR, SOYSAL GRUP bünyesine geçtikten 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde üretimle ilgili bütün prosedürleri tamamlamış ve ilk motorunu Aydın Nazilli'deki son teknoloji ile kurulan üretim tesislerinde üreterek ithalatçı firma konumundan ÜRETİCİ FİRMA konumuna geçmiştir.

ASYA MOTOR olarak yıllık 150.000 motosiklet kapasitesine sahip motosiklet üretim tesislerimiz ile insanların ulaşım sorunlarına hızlı, pratik, ekonomik motosiklet alternatifleri sunuyoruz. Gelişim ve değişime sürekli açık olan firmamız, SOYSAL GRUP güvencesiyle Türkiye'nin ve dünyanın seçkin motosiklet firmaları arasına girmeyi hedeflemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..