Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

OTOTWiTT

İnternet ve sosyal paylaşım siteleri her alanda olduğu gibi
 otomobilli yaşamda da var.
Otomobil Gazetesi sitesi artık Twitter' de de var. 
Son yazıları da ilginç .
Ford'un Ecobost Lansmanı, otomobil gazetecileri, dijital otomobil dergileri ve
 Nisan'ın bilinmeyen yönünü anlatmışlar son twittleriyle!
___________________________________________

google'a otomobil yazıp otomobil haberlerine bakacağına kısa yolu seç, otomobilgazetesi'ne gir ne var ne yok gör. imza: atlatma haber!

çabuk mu tüketiyor ve kirletiyoruz? sektörün önemli isimleri digital dergi ve taklit site projelerinden gına geldi diyor. doğru mu acaba:)
16 Feb

otomobil profesörü hakan çelik twittercı oldu. hakanchelik olarak ciddi gündem yorumlarını izleyin. imza: face'e bekliyoruz !

digital otomobil dergiciler; iki üç kişisiniz kavga etmeyin. sosyal olun, kaynaşın asosyal olmayın internet hepinize yeter imza ototwittci:)

bedava banner yayınlayıp, diğer firmalara bak herkes banner veriyor sen de ver demek çok ayıp. imza: temiz sosyal medya!

Auto... geliyor! geri sayım başladı... 15
15 Feb

günün mana ve önemine ilişkin en doğru temenni: eski sevgilinize iyi kandiller mesajı atın aşka gelmemişler bari imana gelsinler:)
14 Feb

bugün bir grup otomobil gazetecisi sevgililer gününü birlikte ford lansmanına giderek kutlayacak:)
......
top gear meraklılarına, pek yakında digiturk spormax ekranlarında...

ecoboost haberi pazartesi verilecekti işini doğru yapanlar uyuyor diğerleri kendini uyanık sanıyor! ecoboostu önce versen çok da fi fi :)

Taklit değil butik, çalıntı değil yaratıcı, sıradan değil farklı, çaresizlikten değil birikimden...


ototwitt çığ gibi büyüyor kimi takip ediyor kimi taktit ediyor her zaman dediğimiz gibi farkı görmek için taklitlerimizden sakınmayın :)

ecoboost testlerinde sosyal medya patlaması var Asosyal medya da burada... şimdilik kaza yok civatacılar motorun içine girmeye çalışıyor :)

Pr sirketleri arayip kimler katildi diye degil kimler katilmadi diye soruyor! Katilmayan sayisi 3...

Ekoboost test surusleri basladi. Antalya ve cevresinde kayip oto sayisi 3e cikti. Halk panikte:))

Gelelim ecoboostun faydalarina... Ford otosan genel muduru nuri otay anlatiyor. Birazdan testler baslayacak ...

lansmanda o kadar kalabalığız ki, kaybolsan yokluğun üç günde anca anlaşılır. bazılarını hiç hatırlayamazlar bile. geldi mi gelmedi mi diye
10 Feb
59 kişilik basın katılımıyla gerçekleşen dev lansman başladı. gazeteciler rixos sungate'ye yerleştiler. testler yarın... en büyük katılım.


new york taksi projesi siyasi protestolar nedeniyle suya mı düşüyor? karsan zor durumda. new york taksi istanbul taksi olacak gibi...

59 kişilik dev otomobil lansmanı yarın. önemli ayrıntılar önce twitterda olacak... twitter'a bakıp haber yapmak daha kolay olacak:)

otomobil haberciliğinde twitt devri... hergün her an yeni bir twitt yeni bir haber yeni bir olay. otomobil haberciliğini burdan takip edin

nissan çok kibar bir marka... tersten okuyunca insana hatır soruyor. nassın... :)


otomobil haberciliğinde twitter devri başlıyor. herşeyin ilkini yapan otomobilgazetesi bunu da yaptı. taklitcilere selam olsun...
.....

içinden otomobil geçen bir hayatı mı sürüyoruz yoksa hayatımızın içinden otomobilleri mi geçiriyoruz? ilerliyoruz gözümüz dikiz aynasında
ODD Gladyatör yarışmasından bazı kokular gelmeye başladı. Ayrınlar ve daha fazlası:) http://www.otomobilgazetesi.com/makale-oku.php?mid=69

About @otomoblgazetesi
__________________________________________
Twitter yazıları  http://twitter.com/#!/otomoblgazetesi adresinden alımıştır.
Doğrusu eğlenceli mesajlar  yazmışlar..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..