Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

THE DRiVERS FUEL CHALLENGE

Firmalar ; modern, güçlü, dayanıklı araçlar ürettiği kadar verimlilik değerlerini de gözden kaçırmıyorlar.En az yakıtla en  performanslı kullanımı sağlayabilmek için çeşitli çalışmalar yapılırken bu konuda gerek firmaların kendileri gerekse firmaların organizasyonuyla araçların hitap ettiği kullanıcılarında katılımıyla çeşitli yarışmalar düzenleniyor. Onlardan biri Volvo tarafından gerçekleştiriliyor.





Volvo Kamyon, “The Drivers’ Fuel Challenge” yarışmasında en etkili yakıt kullanımı ile en yüksek performansa ulaşan sürücüyü arıyor. Tüm dünyada büyük ilgi gören “The Drivers’ Fuel Challenge” yarışmasının Türkiye etapları İstanbul, Bolu ve Mersin’de Eylül ayında gerçekleşecek. Yarışmanın Türkiye finalisti İsveç
Göteborg’da tüm ülkelerin birincileriyle dünyanın yakıtı en verimli kullanan sürücüsü olmak için mücadele edecek. Tüm kamyon ve çekici sürücülerinin katılımına açık olan yarışmanın başvuruları ise hızla devam ediyor. 
Siz de bu yarışmaya katılmak için başvurunuzu hemen gönderin!




Yarışma Türkiye’de üç ayrı şehirde gerçekleştirilecek; 12-14 Eylül İstanbul,  16-17 Eylül Bolu ve 20-23 Eylül Mersin’de gerçekleşecek olan yarışmanın Türkiye Finali ise 1 Ekim’de İstanbul’da olacak. Kazananları bir çok Volvo ödülünün beklediği yarışta Göteborg'daki finale katılmaya hak kazanan ülke birincisi, eğlence dolu aktivitelerin dahil olduğu bir Göteborg seyahati de kazanmış olacak. Drivers’ Fuel Challenge’ın tüm dünyadaki galibi ise bir misafiri ile birlikte yaklaşık 15.000 dolar değerindeki bir Volvo deneyimine davetiye kazanacak. Siz de Drivers’ Fuel Challenge macerasına katılın, yakıt tasarrufu için hem kendiniz hem de rakipleriniz ile yarışın. Yakıt tasarrufunda ideal forma girerek kazancınızı da arttırın!


Ekonomik sürüş büyük ölçüde sistematik davranmayı ve her zaman doğru vitesi seçmeyi gerektirir. İsveçli eko-sürüş uzmanı ve Volvo Kamyon'un iş ortağı Boije Ovebrink en iyi ipuçlarını paylaşıyor:
Hareket kuvvetinden yararlanın: Aracın süratinden en iyi şekilde yararlanın. Mümkün olduğunda ayağınızı gazdan tamamen kaldırarak motor frensiz ilerleyin.
Gereksiz duruşlardan kaçının: Dikkatinizi uzak noktalara yönlendirin ve yolu önceden okuyun. Bu size örneğin bir döner kavşak veya yokuş öncesinde süratinizi ayarlamanız için bol zaman kazandıracaktır.
82 km/s'yi aşmayın: Yaklaşık 84-85 km/s'lik hızlara yaklaştığınızda hava direnci çok daha yüksek olacaktır. Bu nedenle, süratinizi düşük tutun.
I-Shift'i kullanın: Volvo’nun otomatikleştirilmiş manuel şanzımanı, vitesleri ışık hızıyla değiştirir ve mikroişlemcisi her zaman doğru viteste olmanızı sağlar. Harika ve konforlu bir yardımcıdır.
Verimliliği sürekli artan Volvo motorları

Size piyasadaki en yüksek yakıt verimliliğine sahip kamyonları sunmak istiyoruz. İşte bu nedenle, son 20 yıl boyunca motorlarımızın yakıt tüketimini her yıl yüzde bir oranında azalttık. Bu ilerlemeyi aynı hızda sürdürmeyi planlıyoruz. 
Örneğin hibrid araçlar gibi heyecan verici yeni teknolojilerin yardımıyla.
Yarışmaya kayıt ve bilgi için buraya bakın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..