Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

120 HP + 7 KOLTUK; DOBLO

Otomotiv endüstrisinde gittikçe yeni sınıf araçlar oluşurken her türlü amaca uygun araçlar talep görüyor.Özellikle yük taşıma ile ailenizin ihtiyaçlarını gören nispeten yüksek, havadar araçlar ön planda.Kalabalık aileler veya iş yerleri için 7 koltuklu olan araçlar daha cazip. Buradan hareketle Tofaş / Fiat yedi koltuklu ve 120 beygir gücünde yeni Doblo'yu üreterek Cenevre Fuarı'nda görücüye çıkarıyor.Aslında Fiat Doblo Adapazarı'nda üretilen  yedi koltuklu Toyota Verso'dan sonra ikinci yerli olacak..




Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilerek ve dünyanın birçok ülkesine ihraç edilen Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik T-Jet motorlu versiyonu, 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkacak. İlk olarak tanıtıldığı günden bu yana 180 bin âdete yakın üretiminin yanı sıra ülkemizde 50 bin âdete yaklaşan müşteri tarafından tercih edilen Yeni Fiat Doblo’nun Cenevre’de tanıtılacak versiyonu, sınıfının turbo şarjlı motora sahip tek modeli olması bakımdan da önem taşıyor. 2011 Yılın Ticari Aracı” ödülü dâhil olmak üzere uluslararası birçok ödüle layık görülen ve Türk işçi ve mühendislerinin eseri olan Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik motorlu versiyonu, sınıf standartlarını belirleyen konfor, iç mekân ve bagaj hacmi özeliklerinin yanı sıra donanım seviyesiyle de ön plana çıkıyor.







Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilen ve “2011 Yılın Ticari Aracı” ödülü dâhil olmak üzere uluslararası birçok ödüle layık görülen Yeni Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve 120 HP’lik T-Jet motorlu versiyonu, 82. Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Ülkemizde 50 bin âdete yakın müşterinin tercihi olarak ön plana çıkan ve kısa sürede 180 bin âdete yakın üretilerek dünya pazarlarına ihraç edilen Yeni Fiat Doblo’nun Cenevre’de ilk kez tanıtılacak versiyonu, sınıfının turbo beslemeye sahip tek benzinli motoruna sahip modeli olarak dikkat çekiyor. Multiair teknolojisine sahip 1.4 litre silindir hacimli, 120 HP güç ve 206 Nm tork üreten benzinli motor, 6 ileri vitesli manuel şanzımanla kombine ediliyor. Avrupa pazarlarında artan çok koltuklu araç talebine Fiat’ın en önemli ve konforlu yanıtlarından birini temsil eden Fiat Doblo’nun 7 koltuklu ve T-Jet motorlu modeli, tam kapasiteli sürüşlerde bile hem ekonomik hem de atak bir sürüş performansı vaat ediyor.




16 inç’lik alaşım jantlarıyla şık tasarımı taçlandırılan 7 koltuklu Yeni Fiat Doblo 1.4 T-Jet, ESP’den MP3 çalarlı müzik sistemine, çift iklimlendirmeli klimadan çok aşamalı hava yastıklarına kadar zengin donanım özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

2 yorum:

  1. doblo iyide ancak cebimizdeki para yeterli değil fiyatlar ya yüksek ya da miiletin alım gücü zayıf

    YanıtlaSil
  2. Vergilerde yüksek, yakıtta yüksek..Evet cebimizdeki para da ne yazık ki günden güne eriyor..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..