Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TÜRKiYE'DE BiR ÇiN OTOMOBiLi, JAC

Markası, JAC.Açılımı Jianghuai Automobile Co. Ltd. (JAC). 1300 cc'lik motora sahip JAC marka otomobil 2011 model olup ASR, ESP, hava yastığı, immobilizer, airmatic, isofix, yol bilgisiyarı ve klima gibi bir çok özelliği bulunuyor. Sahibinden .com'un ilanlarını karıştırırken sanırım şu an itibariyle Türkiye'de tek veya bir kaç adet bulunan otomobilden biri.





Zira JAC ile 2011 yılındaki haberlerde Türkiye'ye yatırım yapmak istediklerini
özellikle de elektrikli otomobil konusunda yer almak istediklerini okuduk. Daha önceki yıllarda ise JAC markasıyla Isuzu kamyonlara benzeyen araçları gelmişti Türkiye'ye. Şu an ise Ülkemizde üretilen veya montajı yapılan Folkvan araçlar ile BMC 415'in JAC kökenli olduğu bazı internet sitelerinde yer alıyor.



  JAC


Otomobil konusuna dönersek JAC markalı bu otomobil veya otomobillerin elimizde bilgi olmadığından test amacıyla Türkiye'ye geldiği ve satıldığı düşünülüyor. Otomobilin kalitesi, sağlamlığı ve başarılı yada sorunlu durumlarını ise en iyi kullanıcılar anlatacaktır.Ancak bir çok aksesuarı ve özelliği yer aldığı gözden kaçmıyor.







Bilgi ve resimler Sahibinden.com'dan alınmıştır.

6 yorum:

  1. Bravo hocam, güzel yakalamissin.
    Kamyonetleri vardi ama binek araclari ilk kez duydum.enteresan.
    1 yilda 35bin yapmis, sahibi ne markadan sözetmis nede modelinden..muhtemelen Jac bayiligi yürüten
    birisi yurda getirmistir,bence.
    paylasim icin tsk

    Metin

    YanıtlaSil
  2. Test için getirlmiş olabileceği ilk akla gelen .Ancak reklam ve haber olarak pek duymadık. Dünyanın her yanında olduklarına göre Chery, Geely, DFM varsa onlarında gelmesi AN meselesidir!!

    YanıtlaSil
  3. 2 yıl sınırsız km garantisi veriyor.Konya'dan bir arkadaş bayiliğini alacak.Euro n-cap'tan da 5 yıldız almış j5 ve j7.j5 1690 kg j7 1890 kg.Türkiye'deki birçok araçtan kat kat sağlam...selamlar Esat

    YanıtlaSil
  4. Aracın satış ve servislik bayiliğini aldım.Bunun kararını verirken aracı bizzat kontrol ettim ve en ufak tereddütüm kalmadı.Bilgi almak isterseniz 05396241995 numarasından ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Aracın kontrolünü bizzat yaptıktan sonra sağlamlık ve fiyat açısından kaliteli,bir o kadar da cazip olduğuna karar verdim.Satış ve servisliğini aldım.İsteyenler 05396241995 numarasından ulaşıp ayrıntılı bilgi alabilirler.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlısı olsun, alanda satanda memnun kalsın İnşallah...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..