Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Fiat'tan Büyük Albea veya Küçük Linea

Siena/Albea ve Palio, yeni ve eski tasarımlarıyla halen üretilirken
 Grand Siena olarak adlandırılan Siena'dan büyük ancak Linea'dan 
küçük yeni bir otomobil imal edilmeye başlandı.





 İtalya'nın ve dünyanın  otomotiv  devlerinden biri olan Fiat'ın, en büyük pazarlarından biri de Brezilya.Geleceğin  ekonomideki söz sahibi ülkelerinden biri olarak görünen Brezilya bir çok yeni modeli üretirken gelir durumu düşük olan tüketiciler içinde  Fiat Uno, Opel/Chevrolet Corsa, Ford Fiesta ve KA gibi modelleri ufak  yenilemelerle halen üretiyor.




 Gizli test sürüşleri, Grand'mı Mini'mi! derken bu yeni otomobil Fiat  Brezilya'nın  internet sitesinde ve ülke genelinde satışa sunulmuş durumda.Mevcut Siena  üzerine yapılandırılmış Grand Siena; tasarımıyla bazı modelleri çağrıştırıyor olmasına rağmen yeni teknolojileride içinde barındırıyor.




 Araçta; yağmur ve otopark sensörleri, uzaktan kumandalı anahtar, otomatik vites, ABS, 
ön ve yan hava yastıkları  ve sis farları gibi özellikleri bulunan otomobil de 1.4 ve 1.6  litre hacimli motorlar bulunuyor..






 Fiat Grand Siena, (yeni) Fire  Siena ve  Siena ile birlikte Renault, Chevrolet,  Ford gibi markaların eskili yenili modelleriyle olan savaşı kazanmaya çalışacak..




Ön tarafındaki marka logosunun olduğu bölüm Linea ve hatta Hyundai Accent Era'yla benzer görünümde. Gerçi bir çok markanın  bir çok modeli tasarım olarak   ve ortak çalışma sebebiyle benzer veya aynı durumda. Bu benzerliği yerli bir marka ile yaşamış olsaydık nasıl eleştirirdik?







İlgili yazılara bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz;
http://www.otometre.com/2012/04/tofastan-yeni-fiat-linea.html
http://www.otometre.com/2012/03/yeni-fiat-grand-siena-albea.html
http://grandsiena.fiat.com.br

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..