Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TRŞ'DE 2 ETAP; ESKiŞEHiR'DE

Türkiye Ralli Şampiyonası Ege Rallisi'yle başladı. İkinci etap Eskişehir'le devam ediyor.Volkan Işık  ve Vedat Bostancı'dan oluşan Team 47 ekibi Skoda  Fabia S2000 Evo 3  ile birinci olurken ikinci yarış heyecanla bekleniyor.Günümüzün hızlı ve teknolojik   otomobillerinin yanı sıra Historik kategoride yarışan emektarların mücadeleside izlenmeye değer..
Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü  ( ESOK) tarafından organize edilen KYK Eskişehir Rallisi, bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek. Ralliyi bu yıl şehir merkezine daha fazla yaklaştırmayı planlayan ESOK Yönetimi, yarışın servis alanını şehir merkezindeki Dedepark Hotel’e taşıdı. Dedepark Hotel, ralli merkezi olarak kullanılacak, ayrıca otelin yanındaki arazi de servis alanı olarak düzenlenecek. Yarışmacılar; 28 Nisan Cumartesi günü; 14:00'te ESPARK AVM'den start aldıktan sonra, 3 etaptan oluşan ilk loop için etapların yolunu tutacak. Aynı üç etabı, Pazar günü de 2 kez geçecek olan ekipler, 29 Nisan Pazar günü 15:30'da ESPARK AVM'de finiş takına çıkacak. 130 km'si özel etap olmak üzere, toplam 239 km'den
oluşan 3. KYK Eskişehir Rallisi, kompakt yapısıyla sezonun keyifli yarışlarından biri olmayı hedefliyor.


 Daimi sponsorları; KYK, Banaz Otomotiv, ESPARK, Oscar Party Club, Motto Magazin ve Tepebaşı Belediyesi’nin desteğini alan ESOK, bu seneki organizasyona Dedepark Hotel ve Mantotherm’in sponsorluk desteğini de kazandırdı. Yarışmanın direktörlük görevini çok tecrübeli bir isim olan Zafer Vatansever üstlenirken, direktör vekilliğini de ESOK Başkanı Nevzat Aslan yapacak. 
Amatör yarışmacılara desteğini her yıl arttıran ESOK Yönetimi, bu yıl da Eskişehir Rallisi'ne amatör katılımı arttırmak için tır desteği planlıyor. 6 mahalli kaydın yapıldığı her il için, taşıma desteği düşünen ESOK Yönetimi, bu konuda daha hızlı yol almak için özellikle amatör sporcuların mahalli kategoriye kayıtları konusunda acele etmelerini istiyor. ESOK Yönetimi, taşıma desteği konusunda amatör sporcuları yarış tarihinin yaklaşmasına kısa bir süre net olarak bilgilendirecek. Sezonun en çok katılımlı yarışını organize etmeyi hedefleyen ESOK Başkanı Nevzat ASLAN, 3. KYK Eskişehir Rallisi için hazırlıklara diğer alanlarda da devam ediyor. 
Kulübün web sitesi www.esok.org.tr yenilenen ara yüzü ile yayına geçti ve rallinin tüm dökümanları sitede yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..