Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

KOLTUK ARKASI TELEViZYONLAR ve SiMROLL

%100 Türk Mühendislerinin Tasarımı ile Sektörde Yeni Bir Marka Simroll.Günümüzün en çok kullanılan Android,Windows,Linux yazılım sistemlerini bir araya getiren Simroll markası koltuk arkası kişiye özel ekranlarla sektörde yeni bir dönemi başlattı.
Sitemize özel olarak yapılan davet'de Simge Elektronik Simge End.Mühendislik Bilişim Bölümü Müdür Yardımcısı Nazmi KALKAR ürünlerinin,fonksiyonel bir yazılım sistemine sahip
olduğunu,tüm alt yapı aksamları ile bağlantı kablolarının mevcut araçlara zarar vermediğini ve yanmaz kablolardan %100 güvenli, Simroll marka ekranların tamamı ile Türk üretimi ve en az ısınan ekran markası olduklarını belirtmiştir.
Yeni ekranlara kısaca fotoğraflarla açıklayarak bir göz atalım.
Rakiplerine nazaran SIMROLL Marka ekranların güç tüketimi beşte bir (1/5) oranında azaltılmıştır.Şöyle ki; her bir SIMROLL ekran güç tüketimi 1.85watt , rakipler ortalama 10watt civarındadır.Böylelikle SIMROLL ekranlarda herhangi bir ısınma problemi yaşanmamakta.Aynı zamanda SIMROLL kullanan otobuslerin akü ömürleri rakiplerine göre çok daha uzun olmaktadır.Motor çalışmazken ve kontak açıkken,SIMROLL komple sistemini 90 dakikaya kadar otobüs aküsünden beslenebilmektedir.Bu durum rakip firmaların hiçbirinde olmaması ayrı bir dikkat çekici fark. Görüldüğü üzer ekranlarda ilave olarak,arac bilgileri ve diğer detaylar ayrıca diğer lisan seçenekleri bulunmaktadır.


[Resim: dsc8933x.jpg]

Oyun Seçenkleri otobüs içerisinde seyahat eden yolcuların,yine aynı otobüs içerisinde,yolculuk eden diğer yolcularla birbirlerine bağlantı kurarak oyun oynamaları söz konusu.
Müzik seçeneklerinde yolcu kendi dinleti ve ya çalma listesini windows media ile dinleyebilme,film seçeneklerinde ise yolcuların oldukça geniş bir datası bulunan Simroll markasının bir filme dair,fragman fotoğraf,özet gibi,bilgilerine erişim sağlayabilmekte.
Simroll koltuk arkası ekranlarda İnternet bağlantısında ise,3g teknolojisi kullanılmaktadır.Simroll koltuk arkası ekranlarda cep telefonlarında olduğu gibi,filmi izleme esnasında oldukça hızlı ileri geri alma ve ekranı parmaklarınız ile büyüterek kullanma kolaylağı sunmaktadır.
Televizyon izleme esnasında ise rutin olarak yolcular kayıtlı kanalların dışında,3g teknolojisi ile internet üzerinden istediği kanalı izleyebilir,ayrıca çok sevdiği iki televizyon programınıda, birbirinden bağımsız olarak seçilebilme,izleyemediği program olan bir diğerini sistemin en uzun,4 saat içerisinde,kayıt ederek kaldığı yerden,tekrar izleyebilme özelliğini sunmaktadır.

Kırılmayan kulakalık girişleri iel ,yolcular ayrıca cep telefonlarını şarj etme,ikram isteklerini ise,Simroll'un ayrı bir yazılım ile gerçeklşetirdiği,seçeneklerde ikram ekranı seçeneklerini kullanarak,araç görevlilerinden ikram isteğini yapabilmektedir.Bu durum ise sektörde ikram israfınında isteyen otobüs işletmelerinin talepleri doğrultusunda,koltuk başına belli sınırlandırmalarlada,maliyetlerini artı girdi sağlayabilme özelliğine sahip.

[Resim: dsc8947.jpg]
[Resim: dsc8944c.jpg]
[Resim: dsc8945b.jpg]
[Resim: dsc8942.jpg]
[Resim: dsc8937i.jpg]
[Resim: dsc8950f.jpg]


[Resim: dsc8936.jpg]



[Resim: dsc8955h.jpg]
Bu da bonus diyelim.Ekranların bağlı bulundukları,otobüs şirketlerindeki ilgili kademelerinden ileti alma özelliğine sahipdir.
[Resim: dsc8962m.jpg]
Magazin Ulaşım.com 'dan alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..