Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

CHEVROLET'TEN YENi SUV; TRAX

Yüksek çözünürlükte görmek için tıklayınız.SUV sınıfının ilk aracını imal eden Chevrolet, yeni bir SUV'la kamuyonun karşısına çıkıyor. General Motors'un en çok satan markası; yeni modelleriyle dünyanın bir çok ülkesinde olduğu gibi Avrupa ve Türkiye'de de gün geçtikçe  pazar payını arttırmaya devam ediyor.Bunun son örneği ise   SUV'un yeni oyuncusu Trax olacak..
SUV sınıfının yaratıcısı olan Chevrolet bugün yaptığı açıklamada, global araç portföyüne yepyeni küçük SUV (sportif
arazi aracı) modeli Trax’ı eklediğini duyurdu. Dünya üzerinde SUV sınıfı araçları ile pazarda önemli bir yere sahip olan SUV uzmanı Chevrolet’in küçük SUV modeli Yeni Chevrolet Trax Eylül 2012’de gerçekleşecek Paris Motor Show’da ilk kez görücüye çıkacak ve dünyanın dört bir yanında resmi olarak tanıtılacak. Beş yolcu kapasitesi ve geniş bagaj alanı ile Chevrolet Trax, 140’dan fazla pazarda müşterilere hitap edecek.

Yüksek çözünürlükte görmek için tıklayınız.
Chevrolet Trax, tamamen yenilenmiş Chevrolet Malibu ve uzun zamandır merakla beklenen Cruze aile arabasının (station wagon) 2012’de satışa sunulmasının ardından, Avrupa’daki Chevrolet bayilerinde 2013 ilkbaharı itibariyle satışa sunulacak. Avrupa’daki showroom’larda satış için sergilenen yeni Chevrolet modelleri ile önümüzdeki seneler şirketin daha da büyümesi için heyecan verici fırsatları temsil ediyor.
GM’in Ürün Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mary Barra yeni modelle ilgili olarak, "Trax; Chevrolet için büyümekte olan küçük SUV kategorisine giriş fırsatı sağlıyor. Trax, dünyanın dört bir yanındaki şehir gezginlerine esneklik, mükemmel yakıt tasarrufu ve otomobil benzeri kullanım deneyimi sunuyor. 2011 senesinde rekor düzeye ulaşan satışları ve birinci çeyrekte elde edilen rekor sonuçlarla, Chevrolet tüketicilerin gereksinimlerini ürün portföyünü genişleterek ve güçlü yeni modeller ekleyerek karşılamaya devam ediyor." dedi.
Dünyada SUV araçları uzmanı olarak da bilinen Chevrolet Yeni Trax ile küçük SUV sınıfında da ne kadar iddialı olduğunu birkez daha gösterecek. Trax bir SUV’nun dayanıklılığını ve kapasitesini, sağlam ve kompakt bir dış tasarım ve atletik bir görünüm içinde sunuyor. Modern tasarımı Chevrolet’nin global tasarım estetiğinin gelişmiş halini yansıtırken, Trax’in iç tasarımı daha çok pahalı araçlarda standart olarak görülebilen unsurlar taşıyor.
Chevrolet Hakkında
Chevrolet General Motors’un 140’dan fazla ülkede yıllık yaklaşık dört milyon araç satışıyla en büyük global markasıdır. Satışlar bazında dünyanın en büyük dördüncü otomobil markasıdır ve ayrıca dünyanın en hızlı büyüyen markalarından biridir. Chevrolet otomobilleri cesur tasarımı, performansı, yenilikçiliği ve kullanışlılığı bir araya getirir. Ödenen paranın karşılığını mükemmel şekilde verir. İsviçreli göçmen Louis Chevrolet tarafından 1911 senesinde Amerika’da kurulan marka 2011 senesinde kuruluşunun 100. yıldönümünü kutladı. Marka 2005 senesinde Avrupa’da yeniden lanse edildi. Chevrolet’nin Batı ve Orta Avrupa’da 2.500 bayi ve servis noktası bulunuyor. Chevrolet’nin araç serileri arasında şehir otomobili Spark, küçük boyuyla dikkat çeken Aveo sedan ve hatchback modelleri, kompakt tasarımlı Cruze sedan ve hatchback modelleri, 25aile aracı Orlando, Captiva SUV ve efsanevi Corvette spor arabası yer alıyor. 2012 senesinde Chevrolet Cruze station wagon modelini ve Malibu sedan modelini satışa sunucak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..