Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

ELEKTRiKLi PiAGGiO


Piaggio, motosikletleriyle ünlü bir İtalyan markası. 
Bunun yanında  Piaagio markalı mini hafif ticari araçlarıylada bir çok ülkede  faaliyette.Türkiye'de de satılan Piaggio araçların elektrikli versiyonları  da mevcut. Ülkemizde satılan bu araçların  1.3 benzinli, 1.2 dizel motorlu versiyonları 24 000 ile 42 000 Türk Lirası arasında eğişiyor. Elektrikli versiyonlarının fiyatı  internet sitesinde yok. Ancak yetkili bayilerden birinin ikinci el elektrikli araç satışı (2011 model  96 km) 50 000 TL...


PIAGGIO PORTER ELECTRIC POWER:
SINIFINDAKİ EN İYİ PERFORMANS VE SIFIR EMİSYON

5000 adedin üstündeki satışlarıyla Porter Electric Power Avrupa’da satılan en iyi elektrik enerjisi ile çalışan araçtır. Porter Electric Power 96 V güç tüketimini iyileştirmek ve performansı arttırmak için ayırıcı bir ekonomik mod özelliğine sahiptir. Elektrikli güç aktarma ünitesi, 60 km/saate kadar hız sağlar ve menzili 110 km’dir bu da kendisini şehirdeki tüm ticari ve profesyonel işler için kullanmada ideal hale getirir.
Dolum zamanı:
8 saatte tam şarj olan Porter Electric Power ayrıca acil durumlar için 2 saatlik hızlı şarj seçeneği ile donatılmıştır. 
Piaggio'nun klasik modeli; Calessino alttaki resimde.

Kısaca Piaggio;
1884 yılında kurulan, Pontedera (Pisa) kayıtlı ofisi ile Piaggio & C S.p.A, 2 tekerlekli motorlu araçların dünyada önde gelen üreticilerinden biridir.
İlk olarak denizaltı ve savaş uçağı üretmiş , 2.Dünya Savaşından sonra motorsiklet ve ticari araç üretimine başlamıştır. Şirket 2006 yılından beri İtalyan borsasında işlem görmektedir.

Piaggio & C. S.p.a. Avrupa'da lider ve referans dört dünya liderlerinden biridir.
Ürün yelpazesi, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Derbi ve Scarabeo markaları altında 50 ile 1200 cc scooter, moped ve motosiklet içerir.
Piaggio & C. S.p.a. Ape, Porter ve Quargo hafif nakliye sektörüne 3 ve 4 tekerlekli hafif ticari araçlar üretmektedir.
Piaggio Ticari Araçlar hafif nakliye pazarının ihtiyaçlarına odaklanır. Bu odaklanma, kompakt, yüksek yük kapasitesi, hafif ticari araçlar için olağanüstü manevra kabiliyeti ve çevre dostu motor seçenekleri ile karakterize bir dizi seçenek bulur.
Talep aralığı özellikle şehir merkezlerinde ve sınırlı trafik alanları hareket kabiliyeti ve kulanışlılık için tasarlanmıştır.
Piaggio markası 2010 yılında gerçekleştirdiği 233.400 adet ticari araç satışı , 42 milyon Euro net karıyla ve 7.000 çalışanı ile Avrupa’nın önde gelen üreticilerinden biridir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..