Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi i20 ve YENi i10!

Yeni teşvik sistemi açıklanınca Hyundai, yeni modelin i10 olacağını duyurdu. Makyajlanarak mevcut model gamına uyumlu hale gelen Hyundai i20 üretilmeye devam ederken Accent ile Hyundai Türkiye artık sedan devrini kapatıyor.Aslında talep gören ve beğenilen Accent serisi artık ithal Accent Blue ile devam ederken,  yetkililer geleceğin daha küçük ve ekonomik  otomobillerde olduğunu düşünüyorlar.Gerçi bunu tüm markalar düşünüyordur, ancak bir sedan ülkesinde sedanların azalıyor trendine girmesi
ilginç. Aslında son yıllara bakarsak dizel motorlu otomobiller, hathback ve otomatik vitesli araçların gittikçe yaygınlaştığı diğer modellerde olan üstünlüğü yavaşta olsa ellerine geçirebilecekleri görülüyor.
Yeni i10'u beklerken Yeni i20 ise makyajlı haliyle ve yeni fiyatlarıyla artık gözler önünde..
Yeni  Huyundai i20; 1.2 litre ve 1.4 litre benzinli ve 1.4 litrelik dizel motorlu seçenekleriyle alıcıların önüne çıkıyor.

Motorlar makyajdan önceki modelden alınıyor; 1.2 litrelik benzinli motorda kullanılan D-CVVT (çift değişken zamanlı subap) teknolojisine sahip 85 beygir ve 1.4 litrelik benzinli motor 100 beygir, 1.4 litrelik dizel motor ise 90 beygir güç veriyor.
Jump, Sense, Tune ve Elite olmak üzere dört farklı donanım paketi bulunan otomobilin  fiyatları 30 bin 690 TL ile 45 bin 280 TL  arasında yer alıyor.VSM (Vehicle Stability Management – Araç Stabilite Yönetim), ABS, ESP (Elektronik Stabilite Programı), BAS (Brake Assist System – Fren Destek Sistemi), ön yan ve perde hava yastikları yeni i20'nin güvenlik sistemlerinden bazıları..
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..