Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

MiNi'K ROADSTER'iN MiNi MACERALARI

Yaptığınız bir işi , ürettiğiniz bir ürünü veya aracın en önemli yanı tanıtımdır.Dünya tanıtımı, ilk prömiyeri veya lansmanı gibi allı pullu kelimeleri saymazsanız bile  tanıtım veya reklam önemlidir.İlgi çekici kampanyaların yanında viral reklam diye anılan internet aleminde ki video veya bilgiler bile bu anlamda çok değerli.
Artık hayatta olmayan British  Leyland markalar kulübünün  yaşayan en minik  markalarından olan Mini, yeni reklam
kampanyası ve Mini Roadster vidyoları internet aleminde belli bir yer edindi kendine..

İstanbul’da bir Cumartesi’ adlı yeni reklam filminin çekildiği yer: İstanbul. 
MINI Coupé modelinin lansmanı başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra, şimdi sıra suç ortağı: Yeni MINI Roadster’da. Bu model, MINI ailesinin ilk üstü açık, iki kapılı modeli olup, her tür maceraya uygun donanımlıdır.

“Yeni bir gün, yeni bir macera” sloganına uygun olarak yeni MINI Roadster ‘ın yolu onu uluslararası TV reklam filminde, maceracı yapısı doğrultusunda dünya metropolü İstanbul’a götürüyor. MINI Coupé reklam filmi için Rio de Janeiro, İzlanda ve Hong Kong şehirleri tercih edilirken, Roadster ‘ın sıra dışı maceralarına mükemmel bir konum olarak İstanbul seçilmiş bulunuyor. Kampanyanın iddiasından da zaten anlaşıldığı üzere ‘İstanbul’da bir Cumartesi’ reklam filminde, MINI Roadster ‘a yönelik çok sıra dışı bir meydan okumayla karşılaşıyoruz bu defa. Reklamda genç bir damat ve onun nikâh şahidi, nikâha gitmek üzere eski Galata Köprüsü üzerinden geçiyorlar. Köprünün karşı sahile bağlantılı olmadığını bilmiyorlar ve birdenbire Roadster ile köprünün kenarında asılı kalıyorlar ve Haliç’e düşme tehlikesi geçiriyorlar. Sonrasında iki maceracının, kendilerini suya düşmekten mizahi bir şekilde kurtarmasını izliyoruz.

Bu TV reklam filminin çekim çalışmalarının sorumluluğunu, ABD’li yönetmen Peter Berg üstlenmiş. Onu “Hancock” ya da “Very Bad Things” gibi filmlerden tanıyoruz. EMMY ödüllü yönetmen gayet derin bir mizah anlayışı sergiliyor ve yeni MINI Roadster ‘ı eğlenceli bir üslupla sunuyor. Müzik ise, ünlü Türk müzisyeni Orhan Gencebay ‘a ait (“Hayat Kavgası”). 
 http://www.youtube.com/MINITurkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..