Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

CHEVROLET, MANCHESTER'DEN SONRA LiVERPOOL'ÜDE BÜNYESiNE KATTI!

 
Chevrolet ünlü İngiliz kulübü Liverpool 'ün sponsoru oldu.Geçen ay Manchester United ile sponsorluk konusunda anlaşan firma, Liverpool ile 4 yıllık  imzayla kulübün Resmi Otomotiv Ortağı oldu.Diğer taraftan sınıfının (2011) en güvenli otomobili seçilen Chevrolet Aveo,ilk 6 ay için 34 bin satış rakamıyla Avrupa'da en çok satılan Chevrolet modeli.

Ortaklık 2015/16 Barclays Premier Ligi’nin ve Avrupa Kupası maçlarının sonuna kadar geçerli olacak. Anlaşma, Liverpool’un sahası Anfield’de Chevrolet markasının sergilenmesi, kulübün basılı ve dijital yayınlarında ve taraftar sitelerinde yayın olanakları ve oyuncuların ticari faaliyetlerde yer almasını içeriyor.

Chevrolet aynı zamanda dünyanın en popüler turlarından biri olan Liverpool Sezon Öncesi Turu’nun da resmi sponsoru oldu. Bu tur kapsamında Toronto FC ile karşılaşan Liverpool ayrıca bugün Boston’daki Fenway Park Stadı’nda İtalyan devi AS Roma, 28 Temmuz’da ise Baltimore’da İngiltere Premier Ligi’nden rakipleri Tottenham Hotspur ile karşılaşacak.

Chevrolet Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Perry şunları söyledi: "Dünyanın dört bir yanındaki Liverpool taraftarları takımlarına olan ölümsüz aşklarıyla tanınıyorlar. Liverpool FC ile olan ilişkimiz, geleneksel sponsorluk bağlarının ötesine geçerek taraftarlarla bütünleşiyor. Chevrolet olarak bu sponsorluk kapsamında attığımız her adım taraftarların bu oyunun merkezinde yer almalarını hedefleyecek."

Liverpool Futbol Kulübü İdari Direktörü Ian Ayre ise "Aynı kulübümüz gibi Chevrolet de uzun, köklü ve zengin bir tarihe sahip ve büyümekte olan global bir marka. Bu önemli ortaklık Liverpool’un uluslararası çekiciliğini bir kere daha gösterdi” dedi.

Ian Ayre sözlerine şöyle devam etti: "Chevrolet gibi büyük ve global markalarla gerçekleştireceğimiz ortaklıklar kulübümüzün uzun vadede hem saha içinde hem de saha dışında büyümesine ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Chevrolet ile yakın işbirliği içerisinde çalışarak, onlara dünyanın en tutkulu ve eğitimli taraftarına ulaşma ve bu taraftarla iletişim kurma konusunda yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz.”
Yeni Chevrolet Aveo, 2011 yılından bu yana
artış gösteren satış rakamlarıyla Avrupa’nın en çok satılan Chevrolet
modeli oldu. 2012 yılı Ocak-Haziran döneminde Avrupa genelinde 34 bin
310 adet satılan Yeni Chevrolet Aveo’nun Türkiye’deki toplam satış
rakamı ise geçen seneye göre %59 artışla 3 bin 904 adet olarak
gerçekleşti.
Chevrolet Avrupa’nın yıldızı olmaya devam ediyor
2012’nin ilk yarısını binek otomobil pazarında 4.07’lik pazar payıyla
tamamlayan Chevrolet Türkiye, satışlarını diğer modellerinde de  artırmaya devam ediyor. Yeni Chevrolet Aveo’nun artan satışlarıyla
birlikte, Avrupa genelinde yeni Aveo’yu, 34 bin 10 adet ile Chevrolet
Spark, 21 bin adet ile Chevrolet Cruze (sedan ve hatchback) takip
ediyor. Chevrolet’nin SUV segmentindeki modeli Captiva ise 2012’nin ilk
altı ayında Avrupa Bölgesi genelinde toplamda 13 bin 820 adetlik satış
rakamına ulaştı.
Cruze SW ile satışları artıracak 2009 yılında lansmanı yapılan Cruze ise, 2012'nin ilk çeyreğine kadar
geçen sürede dünya genelinde 1,3 milyon adet ile, Chevrolet’nin en çok  satılan modeli olmayı sürdürüyor. Cruze’un ilgiyle beklenen station
wagon modelinin de geçtiğimiz günlerde satışa sunulmasıyla Chevrolet,  Avrupa Bölgesi genelinde satış rakamlarını artırmayı hedefliyor.
2012’nin ilk altı ayı içinde Avrupa bölgesi genelinde toplam 13 bin 820  adet Captiva satışı gerçekleştiren Chevrolet, Türkiye’de başarılı satış
grafiğini devam ettiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..