Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

HAYDARPAŞA GARI'NDA Ki RALLiYi KAÇIRMAYIN

41.inci Boğaziçi Rallisi, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Gençlik Spor Bakanlığı ve Spor Toto'nun katkıları ile 6 ile 8 Temmuz 2012 tarihleri arasında  İstanbul'da (start Haydarpaşa Garı'nda) gerçekleştirilecek.Avrupa Ralli Şampiyonası'na dahil yarıışta 6 ülkeden 66 ekip start alacak.
Türkiye´nin en eski uluslararası motorsporu organizasyonu olan Avrupa Ralli Şampiyonası takvimi içinde yer alan Boğaziçi Rallisi'ne Türkiye dışında  Finlandiya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Katar ve Bulgaristan'da ekipler katılıyor.
Yarışa katılacak pilotlar arasında Juho Hanninen, Luca  Rossetti, Yağız Avcı, Michal Solowow,
Vedat Bostancı, Volkan Işık, Ercan Kazaz, Murat Bostancı, Fatih Kara, Abdülaziz Al Kuwari, Hakkı Ağaoğlu, Antonin Tlustak, Burak Çukurova, Merve Hasbay'da var..
Skoda Fabia S2000 ,  Ford Fiesta S2000, Peugeot 207 S2000 ,
 Mini Cooper JCW  , Mitsubishi Lancer Evo X, Mitsubishi Lancer Evo IX,
 Subaru İmpreza, Fiat Palio, Renault Clio ve  Fiat Punto ise yarışın tozunu atacak ralli araçlarından bazıları..
Boğaziçi Rallisi Türkiye Historik Ralli Şampiyonası'na da  puan veriyor.Engin Kap, Kemal Gamgam, Yağmur Yaşar Bostancı, Erdal Tokcan, Refik Can Eroskay, Durgut Beberoğlu, Demir Berberoğlu, Kerem Üstünkaya bu klasmanda yarışacak pilot ve co-pilotlardan bazıları,,
Yarışın  bence en çekici araçları olarak Ford Escort Mk1 ve Mk 2, Opel Ascona,  BMW 2002 ve Volkswagen Golf Mk1'i görmek için Cuma Günü Haydarpaşa'ya gidin.Zira yarışın startı Haydarpaşa Garı'nda yapılacak..
Boğaziçi Rallisi ayrıca Mahalli Ralli'ye de puan veriyor.
Servis alanı  Pendik sahil yolundaki açık pazar alanı kullanılırken, The Green Park Pendik Hotel ralli merkezi olarak organizasyona ev sahipliği yapacak.

Ralli, 06 Temmuz Cuma günü 15.30'da tarihi Haydarpaşa Tren İstasyonu´nun önünden verilecek olan sembolik start ile başlayacak ve ekipler aynı gün iki özel etaptan oluşan bölümün ardından, Pendik Servis Alanı'nda  ilk günü noktalayacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..