Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

VOLKSWAGEN BREZiLYA'DAN YENi GOL!

Volkswagen GOL yenilendi.VW'nin en sevilen modeli yeni yüzüyle yollarda. Volkswagen'in en çok üretim yaptığı ve araç sattığı yerlerden biri Güney Amerika'nın gelişmekte olan en büyük güçlerinden bir olan Brezilya.BRIC olarak tanımlanan ülkeler arasında yer alan Brezilya otomotiv firmalarının iştahını kabartmaya devam ettiği gibi mevcut yatırımlarda artarak devam ediyor.Ekonomik otomobiller  Avrupa ve Amerka dışındaki ülkelerde olduğu gibi Brezilya'da da pazarın büyük bölümünü oluşturuyor. Brezilya'da en çok satan Volkswagen modellrinden biri olan GOL ve VOYAGE, yeni yüzleriyle alıcıların önüne çıkmaya devam ediyor.






 Gol, uzun yıllardan beri Brezilya'da üretilen bir model.Gol isminin kullanılmasında Brezilya'da futbolun çok seviliyor olmasıd a büyük etken olmalı.Voyage ise Gol'ün sedan versiyonu.
Ön ve arka tasarımlar tipik Volkswagen karakteristiğni yansıtıyor.




 Brezilya'da Volkwagen markasıyla Gol, Gol G4, Fox, Cross Fox, Polo, Golf (önceki modellerden biri), Voyage,  Polo Sedan, Yeni Jetta, Yeni Passat, Passat CC, Kombi ( VW  Type 2, 1976...), Saveiro, Parati, Amorok, Space Fox, Space Cross, Yeni Jetta Variant, Yeni Passat Variant, Yeni Tiguan, ve Yeni Touareg satılıyor.




 Görüldüğü gibi büyük bir pazarda biribirine yakın bir çok seçenek alıcıya ulaşıyor.
Gol ve Voyage  modelleri, 1.0  litrelik 72 beygir  ve 1.6  litrelik 100 beygir olmak üzere iki farklı  motorla pazara giriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..