Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YAĞIZ FORD BiRiNCi ve RALLiDE EHLiYET KONTROLÜ

30. Ford Otosan Kocaeli  Rallisi'ni Castrol Ford Team Türkiye'den  Yağız Avcı kazandı..
Kocaeli Otomobil Sporları Derneği'nin  (KOSDER) organize ettiği Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. yarışı  olan  Kocaeli Rallisi'nde Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi birinci olurken  yine Castrol Ford Team Türkiye'den  Murat Bostancı ve Onur Vatansever ikinci, Bonus Parkur Racing adına yarışan Ercan Kazaz ile Emire Cantürk ise üçüncü sırayı aldı.
Historic Rally sınıfında Engin Kap ve Başar Yavuz ekibi ilk sırayı alırken
1976 model Ford Escort MKII ile yarışan Can Eroskay-Doğuş Gökay ikinci, Kerem Üstünkaya-Özden Yılmaz ikilisi ise üçüncü sırayla beraber Kategori 2 birinciliğini elde etti. Engin
Kap ve Başar Yavuz ikilisi Historic Rally kategorisinde genel sıralamada lider...
30. Ford Otosan Kocaeli  Rallisi'nde 42 pilot  toplam 379 kilometrelik parkurda biribirini geçerek en iyi zamanı yapmaya çalıştı..
Bu arada Hürriyet'in haberine göre, şehir içinde geçen etapta ; ralli araçları gürültü yaptığı ve plakalarının okunmadığı gerekçesiyle emniyet yetkilileri tarafından  durdurularak ehliyet ve ruhsat kontrolü yapıldı.Yarışçılar bu olay karşısında şaşkınlık yaşarken  motorsporları ve emniyet yetkililerinin çabalarıyla sorun giderilerek yarış devam ettirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..