Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Üstün Prins Teknolojisi

Üst segment ve premium marka araç sahiplerine yönelik LPG çözümlerinde dünyanın seçkin markası Prins, yüksek kalite ve teknolojiye sahip ürünleriyle dünyanın en çok tercih edilen otogaz dönüşüm sistemleri markalarının başında geliyor. 25 yılı aşkın tecrübesiyle 52 ülkede hizmet veren Prins, İpragaz’ın otogaz sektöründeki kaliteli ve güvenli hizmet politikasıyla Türkiye’deki kullanıcılara sunuluyor.
4,5,6 ve 8 silindir araçlarda başarı ile dönüşümü gerçekleştirilen Prins LPG dönüşüm sistemleri genellikle orta ve üst sınıf araç kullanıcıları tarafından tercih ediliyor. Otogaz dönüşüm sektöründe müşteri memnuniyetini ön planda tutan Prins, kullanıcısı tarafından her daim takdir ediliyor ve beğeni topluyor.

Sıralı otogaz sistemleri, valf bakım sistemi ve likit enjeksiyon sistemi Prins’in mevcut en yüksek teknolojiyle ürettiği otogaz dönüşüm sistemi ürünlerindendir.
 VSI sistemi
Otogaz dönüşüm sistemlerinde teknolojinin geldiği ileri teknolojiyi temsil eden VSI’ın enjektör sistemi, alanında dünyanın en önemli ve sembol isimleri Keihin ile Prins’in iş birliği ile geliştirildi. Rakiplerinin 30 bin km’den itibaren bakım gerektirmesine karşın Japon menşeli Keihin enjektörleri, 500 bin km ve üzerinde sorunsuz olarak çalışması ile tanınıyor.
VSI LPG otogaz sistemi; “master-slave” kontrol yöntemi ile aracın kendi Elektronik Kontrol Ünitesi (ECU) ile tamamen entegre olarak çalışıyor. Bu sayede, ECU ile Diyagnostik Bilgisayarı (OBD) uyumunu da bozmayan VSI sisteminde sinyal emülasyonuna da gerek duyulmuyor. Her parçası otogaz uygulamaları için özel olarak dizayn edilerek üretilen VSI, dünyadaki tüm önemli standartlara uyumluluğunu, sahip olduğu birçok sertifika ile de tescil ediyor.
Aşınma minimize ediliyor, “gizli benzin” yakılmıyor
Yine yalnızca Prins otogaz sistemleri için geliştirilen ve özel formüllü sıvının motora mükemmel dozda verilmesini sağlayan ValveCare ise; supaplardaki ve supap yataklarındaki gereksiz aşınmaların önüne geçiyor.
Sadece Prins Otogaz Sistemleri’nde bulunan bir başka özellik ise; 400 beygir gücüne kadar tek bir regülatör ile yeterli gaz akışının sağlanabilmesi olarak öne çıkıyor. Diğer marka regülatörlerde ise; bu kapasite tam olarak desteklenemediği için, motorun yüksek devirlerinde, kullanıcının bilgisi dışında LPG’nin yanı sıra benzin de tüketilebiliyor.
Türkiye genelinde 150’yi aşkın yetkili servisiyle hizmet veren Prins, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de otogazdönüşüm sistemleri sektöründe sağlam bir yere sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..