Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

HONDA CiViC / LPG

Firmalar, otomobilleri; teknik özellikleri ve tasarımları bakımndan yenileştiriken, alıcının nabzına görede hareket ediyorlar. Benzinli, dizel, hibrid, elektrikli ve tabii ki LPG'li.Honda; Civic'in LPG versiyonunu hazırladı; sizede gidip satın almak kaldı!!!





Honda'nın  internet sitesinde yazdığı kadarıyla satın alınan otomobil  LPG'ye hazır  ancak  alıcıanlaşmalı olan yerlerde dönüşümü kendisi yaptıracak, ilginç bir detay!


Kurulduğu günden bu yana en iyi otomobilleri tasarlarken çevreye duyarlılık konusuna da özen gösteren Honda, bu yaklaşımını yeni bir boyuta taşıyor. Yeni Civic üzerinde geliştirdiği alternatif akaryakıt sistemiyle hem çevreyi hem de sürücüsünün bütçesini düşünüyor.

2020 yılına kadar tüm dünyadaki üretimlerinde kullandıkları CO₂ emisyonunu %30 oranında azaltmayı hedefleyen Honda’nın yeni modeli

Civic Eco, Honda Türkiye fabrikasında otogaz dönüşümüne hazır olarak üretiliyor.

Ekonomik
Civic Eco’nun alternatif akaryakıt sistemi Otogaz (LPG), benzinli motorlara oranla daha fazla tasarruf sağlıyor. Böylece Honda Civic Eco’nun performans ve konforu, Otogaz seçeneğiyle daha ekonomik hale geliyor.





Çevreci
Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakma vizyonuyla Honda, Civic Eco modelinin diğer yakıtlara oranla daha az CO₂ emisyonu ile çevreci misyonunu bir kez daha kanıtlıyor.

Güvenli
Honda Türkiye tarafından otogaz dönüşümüne uygun olarak üretilen Civic Eco’nun LPG dönüşümünü Civic Eco için özel olarak geliştirilmiş kit ile anlaşmalı Honda Yetkili Servisleri ve BRC gerçekleştiriyor. Böylece hem daha güvenli bir sürüş hem de 6 yıl 150.000 km garanti sağlıyor.

Performanslı
Civic Eco’da da 1,6 litre 125 beygir i-VTEC motor, 5 vitesli düz ve 5 vitesli otomatik şanzıman seçenekleriyle aradığınız performansı sunuyor. Civic Eco’nun motorunda ve ilgili ekipmanlarında LPG dönüşümünün güvenli ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için yapılmış kapsamlı değişiklikler bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..