Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi YERLi OTOMOBiLiMiZ; 3GEN

Yeni bir yerli otomobil projesi..
Önce spor otomobille ile kamuoyunun karşısına çıkmak hedefleri.Sonrasında  ise şehir içi, 4 kapılı bir otomobil ve SUV olarak toplamda 4 farklı araç üretmek istiyorlar..Önümüzdeki İstanbul Auto Show Fuarı'nda da ilk otomobillerinin sergileneceği müjdesini internet sitelerine veriyor, proje yetkilileri.

Otomobilin markası ise 3GEN.
 
 Spor otomobilin tekerlekleri ise elektrik gücüyle dönecek..
3GEN’in macerası; Serdar Sapmaz’ın baş tasarımcısı olduğu, adını tasarımından alan süper spor bir araç modeliyle 2010 yıllarında başladı. Türkiye’nin uzun süredir özlemini ve hayalini kurduğu bir projeyi gerçekleştirmek için 2 kişiyle yola çıktığımız projemizde bugün azimle çalışan 16 kişiyiz. Gazi Üniversitesi BAP projesi tarafından da desteklenen Milli Gururumuz 3GEN Türklüğün özünden aldığı genleriyle tüm dünyada adımızı duyurmaya hazırlanıyor. 1/1 ölçekte maketini tamamlamak üzere olduğumuz ilk yerli elektrikli otomobilimiz 3 Kasım 2012’de Uluslar arası Auto Show Fuarı’nda sizlerle buluşacak.
Yüzde yüz elektrikli motor ve hibrit motor olmak üzere iki farklı şekilde tasarladığımız Milli Gururumuz 3 GEN İstanbul’un ardından Cenevre ve Detroit Auto Show gibi dünyaca ünlü fuarlarda da boy göstermeye başlayacak.
Karbon fiber gövdeye sahip olan 3 GEN 2013’te ise kullanıcılarına kavuşacak. Böylece Türkiye ilk yerli elektrikli spor otomobilini üretmiş olacak. Bizler tüm ekibimizle 3GEN’i sahip olduğu genlere uygun olarak yollara hazırlıyoruz. 
3GEN'e milligururumuz.com adresinden ulaşabilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..