Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

V1 CHALLENGE YENİDEN AYDIN SOKAKLARINI SALLAYACAK

Türkiye’nin şehir içinde gerçekleşen tek motorsporları organizasyonu V1 CHALLENGE’taher yarışın birincilik kürsüsüne yeni bir pilotun adı yazılıyor. 
Her yarışın birbirinden heyecanlı görüntülere sahne olduğu ve toplam 7 ayaktan oluşan V1 Challenge’ın 
4’üncü ayağı ise 7 Ekim’de Aydın’da gerçekleşecek.


Üretimi Volkan Işık tarafından yapılan VOLKİCAR ile gerçekleştirilen Türkiye’nin ilk özgün motorsporları şampiyonasıV1 CHALLENGE’ınyeni 2012 sezonun ilk yarışı 27 Mayıs tarihinde Tarsus’ta gerçekleştirilmiş 10 bine yakın izleyici sayısına ulaşmıştı. V1 Challenge 2’inci ve 3’üncü ayak yarışları ise İzmit Körfez Yarış Pisti’nde düzenlendi. 2’si kadın toplam 15 pilotun hırslı çekişmesine sahne olan son yarışın ilk üç basamağını Team 47 sponsorluğunda yarışan genç yetenek Ümit Can Özdemir, Mann Filter adına yarışan Koray Muratoğlu ve Metrocity destekli aracıyla Dağhan Ünlüdoğan paylaştı. V1Challenge'in ödüllendirme sistemi gereği, pilotlar sırasıyla 6 bin, 4 bin ve 2 bin liranın sahibi oldu. Kadınlar kupasında ise 1'inciligi Özge Yelkenci kazanırken, ikinci sırada ise Ayşegül Bacak yer aldı.


Sırada Aydın var
Motorsporlarına ilgi duyan herkesin ücretsiz olarak seyredebileceği V1 Challenge organizasyonun 4’üncü ayağı 7 Ekim Pazar günü Aydın’da Malazgirt Meydanı’nında saat 14.30’da başlayacak.Geçtiğimiz sezon gerçekleşen Aydın yarışında, parkur etrafında adeta kalın bir duvar ören seyirciler, V1 Challenge’ın dişe diş mücadelesini balkonlardan
seyredebilmek için sıraya girmişti. Bu yıl yine, Aydınlılar, 16 tane rengarenk Volkicar ile yapılacak V1 Challenge mücadelesini heyecanla bekliyor.
V1 Challenge yeni yetenekler yetiştiriyor
Türkiye’nin ilk özgün motorsporları organizasyonu olan V1 Challenge, spora kazandırdığı genç yeteneklere her gün bir yenisini ekliyor. İsteyen herkese Volkicar kullanma ve yarışlara katılma şansı tanıyan bu organizasyon sayesindemotorsporlari yeni kahramanlar kazanıyor. Bunun en iyi örneklerinden birini ise V1 Challenge'in16 Eylül Pazar günü gerçekleşen 3. ayağında birincilik kupasını kaldırıp 6 bin liranın sahibi olan Team 47 pilotu Ümit Can Özdemir verdi. Genç yetenek Özdemir, amatörler için düzenlenen V2 Challenge’ a katılmış şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. Bu başarısını, V1 Challenge'ta mücadele eden tecrübeli pilotlara karşı da devam ettiren Özdemir, ismini, geleceğin başarılı pilotları arasına yazdıracağa benziyor.
V1 Challenge’ın bundan sonraki yarışları, 7 Ekim Aydın, 
4 ve 11 Kasım İzmir’de gerçekleştirilmesi planlanıyor.
TeliaSonera’nın ana sponsoru olduğu V1 Challenge’a, Lassa, Castrol, ISS Catering Services, CMS, Vakkorama ve Power FM ise co-sponsor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..