Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YENi NESiL VOLKSWAGEN GOLF (7)


 Almanya'nın ve dünyanın önde gelen markası Volkswagen, sınıfının en dikkat çekici modellerinden Golf'ün 7.ci neslini Paris Motor Show'da sergiledi.Volkswagen; Mercedes Benz, Audi, Porsche gibi  genel olarak modellerini bir öncekinin devamı şeklinde  ortaya çıkarıyor. Bir nevi teknolojik ve estetik muhafazakarlık diyebiliriz.Siyasetle işimiz yok! Ancak muhafaza etmekten kasıt belli çizgileri ve değerleri muhafaza etmek olduğuna göre, Volkswagen'de yeni nesil Golf'te bir önceki hatta ilk Golf'ten bu yana hepsini (bir
ölçüye kadar) muhafaza etmiş diyebiliriz! 
Ancak bir çok yeniliği ve teknolojiyi ekleyerek..
Volkswagen'in ilk ürettiği otomobiller  halk tipiydi ve amacı halk otomobili üretmekti .
Ancak 1990'lardan sonra  farklı sınıflarda yeni araçlar üretirken bir çok üst segment ve orta sınıf araç üreten markaları da bünyesinde topladı.Hatta bunlaar yeni aday(lar) da var; Alfa Romeo gibi.. Bir habere göre ise VW,  BMC  ile ilgileniyor! 
http://magazinulasim.com/showthread.php?tid=1156&page=2
Yukarıda yer alan 7 nesil Gof'ün özellikle C sütunları ve yan profili; bir çocuğun 1 yaşından yetiişkin oluncaya kadar ki görüntüsü gibi birbirini tamamlıyor.İLk Golf ne kadar halk için bir otomobilse bir sonraki daha üst  gruba hitap eden bir otomobil çizigisine ulaştı zamanla!
1  litrelik motordan 2 litreye kadar farklı yakıt, şanzıman ve güçte seçeneklerle alıcıya ulaşacak Yeni Golf.
Seçenekler arasında iki kapılı Volkswagen Golf'te var.
İlk yıllarda Golf'ün sedan modeli Jetta daha sonra Bora adını alırken Golf ile C sütununa kadar aynıydı. Ancak son yıllarda artık her ikiside görünmeyenleri aynı olsada  farklı yapıda otomobiller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..