Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

YERLi VERSO'NUN YANINA YERLi COROLLA GELiYOR


Yenilenen ve yeni yüze sahip olan Auris, Auris Hybrid, Auris Touring Sports, Yaris, IQ EV ve TRD Performans Line donanımlı GT86'yı sergiledi.Yenilenen Verso, Toyota’nın “Keen Look – Keskin bakış” ve “Under Priority – Öncelikli” yeni tasarım anlayışıyla beraberAuris ve Auris Touring Sports ile ortak çizgilere sahip.Adapazarı'nda Corolla Verso olarak hayata başlayan Verso yine Sakarya'da üretilmeye devam edecek.




Geniş iç hacmiyle , pratik oluşu, 7 koltuk seçeneklerinin yanında koltukların katlanmasıyla 440 litreye varan bagaj hacminede ulaşabiliyor.





Verso'ya , Adapazarı'nda Auris'in yerine  Sakaria ismi telaffuz edilen ancak son bilgilere göre Corolla  adıyla 11.ci nesil C sınıfı sedan otomobil arkadaşlık edecek.





Toyota ilk olarak sedan tipiyle 1994 yılında üretilmeye başlanmıştı.
Yeni Corolla 2013 yılının ortasından itibaren üretilmeye başlanacak..




Auris artık Türkiye'de üretilmiyor.
Auris kendi sınıfında geniş rahat bir otomobildi.
Auris, bu durumu daha ileriye taşırken artık Hybrid ve Kombi/SW bir modele de sahip.


Auris Sport Touring; Auris'in Station Wagon modeli Corolla adından uzaklaştırılarak ortaya çıkıyor. Auris SW olarak çok daha dinamik bir görüntüyle alıcılara ulaşacak.




Yaris, bu haliyle Auris'in konsantre hali gibi duruyor, Q EV!
IQ EV, şehir için özel kısa mesafe otomobili amacıyla kullanılmak üzere tasarlanırken optimize edilmiş akü ile 85 km menzile sahip. Hızlı şarj modunda şarj süresi yüzde 80 azalırken yaklaşık üç saat içinde tam şarj oluyor.






Toyota GT86  TRD Performans Line

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..