Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

CLiO 4; Avrupa’dan sonra Türkiye’de de Altın Direksiyon Ödül’ünü kazandı!

Yerli Clio 4, yeni yıla ödülle başlayacak..Avrupa’nın en prestijli otomobil ödüllerinden biri olan, “Altın Direksiyon” ödülleri, Almanya’nın en çok satan BILD am SONNTAG ve dünyanın en çok satan otomobil dergisi AutoBILD dergileri tarafından düzenleniyor. Türkiye ödülleri ise, Auto Show dergisi okurlarının verdiği oylarla belirlendi.




Yeni Clio ile Renault, Altın Direksiyon Ödülünü 10 kez kazanmış oldu.


Ekim ayındaki Paris Motor Show’da RTL/Auto Plus ‘En İyi Araç’ ödülünün ardından 7 Kasım tarihinde 2012, Yeni Clio, Berlin’de 2012 ‘Altın Direksiyon’ ile bir başka uluslararası ödül kazanmıştı. Yeni Clio, bu kez de Türk okuyucuları tarafından aynı ödüle layık görüldü. Haftalık otomobil dergisi Auto SHOW okurlarının oluşturduğu halk jürisinin oylarıyla Yeni Clio, “Altın Direksiyon Türkiye Küçük Sınıf Birincisi” seçildi.



Avrupa’dan sonra Türkiye’de Yeni Clio’nun kendi sınıfında birincilik ödülüne layık görüldüğü Altın Direksiyon Ödülleri, 26 Kasım’da Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.



Yılın en önemli otomobil ödüllerinden biri olarak kabul edilen Golden Steering Wheel (Altın Direksiyon Yarışması) bu yıl 37’inci kez düzenleniyor. Altın Direksiyon ödülü için altı kategoride 44 katılım gerçekleşti. MPV ve coupé/cabriolet sınıflarında kazananları doğrudan okurlar seçti. Diğer dört kategoride, son kararı özel bir jüri finale kalan beş katılımcı İtalya’da Balocco test tesislerinde kapsamlı bir yol testinden geçtikten sonra verdi.

Renault Altın Direksiyon Ödülünü 10 kez kazandı. Yarışmada, okurların ve uzmanların verdiği oylar, Renault’nun en son tasarım kimliğinin tüketiciler tarafından gördüğü beğeniyi yansıtıyor. Yeni Clio, Renault’nun yeni tasarım özelliklerini bünyesinde barındıran ilk model; bu özelliklerin en belirgin olanları, ön plana çıkartılacak şekilde konumlandırılmış logosu ve duygulara hitap eden kıvrımları ve seçkin çizgilerinin sunduğu duygular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..