Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

İSPANYA'DAN iBiZA, TOLEDO!!!

Seat, Volkswagen markalar topluluğunun  ve Doğuş Otomotiv çatısı altında Türkiye'de satışı yapılan bir otomobil markası olarak İstanbul Auto Show Fuarı'nın 12. Salon'unda sergilendi..En başta  Yeni Leon ve yeni Toledo olmak üzere bir çok model ilgi çekti. 
Bu modellerin yanı sıra Altea XL ve Alhambra'da fuarda yer aldı.Standın ön sırasında  şirin ve renkli modelleriyle Seat İbiza yer alıyordu.Özellikle Seat Toledo, sedan otomobiller içinde
teknoloji ve Volkswagen güvencesi ile iyi bir alternatif..

Seat Toledo , Volkswagen üçüzlerinden biri!!!
 

Seat'ın elektrikli otomobil çalışması; Altea XL Eco.


Yeni Seat  İbiza ST.
Keskin ve sade çizgileriyle ziyarteçilerin incelemeden geçmediği otomobillerden biri; İbiza ST.

Renkli Seat'lar..
Autoshow’a özel başlatılan Leon FR ve Leon Copa Plus kampanyaları Kasım ayı sonuna kadar uzatıldı. Ayrıca buna ek olarak Ibiza’nın tüm modellerinde ve Leon’un diğer modellerinde 750 TL’ye varan takas desteği sunuluyor.

SEAT’ın sportif modeli Leon’lar, Copa Plus donanım paketiyle çok daha çekici. Kampanyada 1,6 lt TDI CR 105 hp Leon’larda Style paketine ek olarak sunulan 4.855 TL değerindeki Copa Plus donanım paketi hediye olarak veriliyor.
Copa Plus paketinde, dönüşe duyarlı bi-xenon farlar, arka LED stop lambaları, Bluetooth, Yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, arka park sensörü, Özel Copa koltuk döşemesi gibi güvenlik ve konfor özellikleri bulunuyor.
SEAT’ta Kasım fırsatları bunun ile de bitmiyor. Leon 1.4 TSI 125 HP FR modelinde de 1.020 TL değerindeki Bi-xenon far paketi de hediye olarak veriliyor.
Tüm Ibiza modelleri ve Leon’un FR ile Copa Plus dışındaki modellerinde de 750 TL’ye varan takas desteği bulunuyor.
En sade ve ulaşılabilir standtlardan biri de Seat'ın standıydı. 
Ancak yoğun zamanlarda kalabalıktan etkilenilmemesi mümkün değildi.
Seat İbiza'ların fiyatı, modeline göre 28 000 TL ile 44 000 TL arasında değişiyor..




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..