Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2012 Ödüllerini Audi Topladı

A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7, R8 ve TT serileriyle otomobil üreten Audi;
güvenlikten, verimliliğe, prestije bir çok alanda ödüle/ödüllere layık görüldü..
Audi’ye 2012 Ödül Yağmuru! 2012 Audi’nin İngiltere’den Almanya’ya, Avustralya’dan Türkiye’ye birçok ülkede otomotiv yayınlarının düzenlediği yarışmalarda, ödülleri topladığı yıl oldu.




Audi’ye yılın ilk ödülü Almanya’da yayınlanan dünyaca ünlü otomobil dergisi Auto Zeitung’dan geldi. Dergi, küçük segmentte yılın en iyi aracı olarak Audi A1’i seçti. Audi A1, 100 bin okuyucunun yüzde 36’sının oyunu aldı. Bu yıl 25’incisi verilen
ödüllerde, Audi’nin yeni makyajlanan SUV’u Q5 de, 30 bin Euro altında satılan SUV’lar kategorisinde, yılın aracı seçildi. Yine bu ülkede Auto Bild tarafından verilen “Altın Direksiyon Ödüllerinde”, A3 kompakt sınıfta Avrupa Altın Direksiyon Ödülü’ne layık görüldü.
Euro NCAP’ten 4 Ödül
Araç dayanıklılıklarını Avrupa koşullarını temel alarak test eden bağımsız derecelendirme kuruluşu EuroNCAP, A3’ün yol koşullarında herhangi bir tehlikeyi önceden belirleyerek, potansiyel önlem alan Pre Sense Basic, Pre Sense Ön, İkincil Çarpışma Fren Asistanı (Secondary Collision Brake Asistant) ve Aktif Şerit Takip Sistemi (Active Lane Asist) güvenlik sistemlerini, 4 ödül ile ödüllendirdi. 

A7 ve A3’e değer trendi ödülü
Almanya’da her yıl Auto Bild dergisi tarafından verilen ve araçların “değer trendlerinin ve fiyat-kazanç” oranının karşılaştırıldığı, “Value Champions 2013 Ödülleri”nde Audi’nin A3 1.4 TDI Sportback ve A7 3.0 TDI modelleri, sınıflarının en iyi aracı olarak ödüllendirildi. Dergi bu ödüllerde, yaklaşık 8 bin aracın, gelecekteki 4 yıl boyunca değerlerindeki trendleri ve değişimleri dikkate alarak karar veriyor. 

Çin Gezisine Altın Elma
Almanya’da verilen bir diğer ödül olan “Adam and Eva Ödülleri”nde de Audi’nin Çin’de gerçekleştirdiği Audi Q3 Trans China Tour organizasyonu, iç iletişim dalında Altın Elma (Golden Apple) kazandı. Ayrıca Audi’nin Wolfsburg Autostadt’daki Audi Standı da Altın Elma kazanırken, Frankfurt Motorshow’daki Audi Standı da Gümüş Elma’ya layık görüldü.

 
Avustralya’dan da iki ödül
Avustralya’da, otomotiv editörleri ve yazarları tarafından verilen Avustralya Halkın Seçimi Ödülleri’nde (Australian People’s Choice Awards) A7, üst üste ikinci kez, “100 bin Dolar’ın altındaki En Prestijli Araç” olarak seçildi. Audi A6 3.0 TDI quattro da Fairfax Yayın Grubu tarafından verilen “Avustralya’da Yılın Otomobili Ödülleri”nde 80 bin doların altındaki En İyi Premium Araç Ödülü’nü kazandı. 

Audi geçmişi unutmuyor
İngiltere’de yayınlanan Octane Dergisi’nin verdiği “Uluslar arası Tarihi Araçlar Ödülü”, Audi A.G. bünyesine bulunan Audi Tradition tarih bölümüne verildi. Euro NCAP Çarpışma Testlerinden 5 yıldız alan Audi A4 ve S4’e bir güvenlik ödülü de US NCAP’ten geldi. Bu iki model, Ulusal Otoyol Trafik Güvenliği Kurumu tarafından tam puan ile ödüllendirildi. 

Norveç’te Yılın Otomobili
Audi’ye yılın son ödülleri de Norveç’ten geldi. Norveç Top Gear dergisi tarafından “Yılın Aracı” A3 olarak belirlendi. Dergi, A3’ü “yüksek kalitesi, yol güvenliği ve sportif sürüşü” nedeniyle bu ödüle layık görüldü. Türkiye’de A1 ve A6 Avant ise Otohaber dergisi tarafından Yılın B Segment Hatchback’i ve Yılın E Segment Station Wagon’u ödüllerini aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..