Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

TRAFiK HAYATTIR PROJESi, WiNDOWS 8'DE

Trafik Hayattır’ platformu sayesinde bir yeni bir proje gerçekleşiyor. Windows 8 Uygulama Mağazası teknoloji dünyasına eşsiz bir yenilik ve erişim gücü getirirken Türkiye’deki ilk kurumsal sorumluluk uygulaması da ‘Trafik Hayattır’ projesi oldu.Doğuş Otomotiv 2004 yılından bu yana toplumda trafik güvenliği konusunda bilinçlendirme ve kültür değişimi amacı ile yürüttüğü çalışmalarına, yeni bir iletişim platformu olan Windows 8 uygulaması ile devam ediyor. Doğuş Otomotiv, Trafik Hayattır




Windows 8 Uygulaması kapsamında kullanıcılara sunduğu trafik güvenliği içerikli mesajları ile günlük yaşamımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz trafikte en yaygın bilinen yanlışların düzeltilmesini ve toplumda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Uygulamada paylaşılan mesajlar, görsel çalışmalar ile birlikte sunularak, kullanıcıların zihninde daha kolay bir şekilde kalıyor. Trafikte uygulanması gereken en temel 18 kurala değinen Trafik Hayattır Windows 8 uygulamasında mesajlar oldukça basit ve net bir şekilde kullanıcıların kullanımına sunuluyo
r.


PC ve tabletlerde


Windows 8’in satışa sunulması ile birlikte, birçok firma bu yeni uygulama mağazasında yer almak için çalışmalar gerçekleştirdi. Doğuş Otomotiv de kurumsal sorumluluk uygulaması Trafik Hayattır’la Windows 8 Uygulama Mağazası’nda yerini aldı. Uygulama, PC ve tablet bilgisayar kullanıcılarına yönelik trafik güvenliğine ilişkin yararlı mesajlar içeriyor. Böylelikle kullanıcılar, Trafik Hayattır Windows 8 uygulamasıyla platformun asıl amacını oluşturan ve Türkiye’nin önemli sorunlarından bir haline dönüşen trafik güvenliği konusunda bilgilendirme mesajlarına kolaylıkla ulaşabilecekler.


Doğuş Otomotiv Kurumsal İletişim Direktörü Bebekoğlu: Etki alanımızı genişletiyoruz



Windows 8 Mağazası’ndaki ilk Türk sosyal sorumluluk uygulaması Trafik Hayattır’a ilişkin görüşlerini paylaşan Doğuş Otomotiv Stratejik Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Koray Bebekoğlu, “Doğuş Otomotiv olarak 2004 yılından itibaren Trafik Hayattır Platformumuz kapsamında toplumumuzun tüm kesimlerinde trafik güvenliği farkındalığını arttırmaya yönelik çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Windows 8 Mağazası’ndaki Trafik Hayattır uygulamamız sayesinde de çalışmalarımızı, dijital platforma taşıyarak etki alanımızı genişlettik. Ulaştığımız her bir kişi bizim için çok değerli. Ayrıca kurumsal sorumluluk projelerin günümüzün yeni iletişim alanı olan dijital platformlara da taşınmasının toplumsal gelişimimiz yönünde büyük katkıları olduğunu düşünüyorum” dedi.





Windows Pazarlama Grup Müdürü Onur Altıntaş: "Çok önemli bir uygulama”


Windows 8 Mağazası’nda ilk Türk sosyal sorumluluk uygulamasının yer almasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Windows Pazarlama Grup Müdürü Onur Altıntaş ise, “Doğuş Otomotiv, Türkiye için çok anlamlı ve faydalı bir uygulamaya imza attı. Windows 8 ayrıcalığıyla ‘Trafik Hayattır’ uygulamasını kullananlar trafik güvenliği ilgili bilgilere evden, yoldan, işten yani her yerden diledikleri cihazdan ulaşabilecekler. Kurumları ve kullanıcıları eşsiz erişim gücüne sahip Windows Mağazası’nda buluşturmaktan ve toplumumuzun gelişimine katma değer sağlayacak uygulamaları sunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.


Doğuş Otomotiv Trafik Hayattır Windows 8 uygulamasına aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor:
http://apps.microsoft.com/webpdp/tr-tr/app/trafik-hayatt-r/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..