Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

2013 CHERY MODELLERi

 Chery Türkiye'de satılan ilk Çin otomobil markalarından biri.2008 yılından beri Türkiye pazarında yer alan Chery, 2013 modellerini İstanbul Auto Show Fuarı'nda sergilemişti.A, B, C ve SUV sınıflarında QQ, Chance, New Alia, Niche Lux, Riich ve Tiggo 1 modeliyle yer alan marka, 2013 yılı için 20 000 ile 





35 000 TL arasında rakamlarla satışa sunulacağını fuarda açıklamıştı.Mermerler Otomotiv tarafından ithal edilen Chery otomobiller, daha Avrupai çizgilere yaklaşmış.




 Özellikle New Alia ve Niche LUX modelelleri sade, dolgun ve güncel çizgilere sahip otomobiller olarak görünüyorlar. Tabii ki  otomobilin kullanımı, yakıt sarfiyatı gibi konularda  en iyi yorumları otomobil sahipleri  yapacaktır!




Alia, yeni modelliyle gelişme kaydetmiş..




New Alia; 1.5 litre ve 1.8 litrelik, 109 ve 132 beygirlik benzinli motorlara sahip.




 QQ




Chery Riich ;  158 beygirlik 2 litrel hacimli  benzinli motorla yürüyor.Chery Chance'ın  ise 1.6 ve 2 litrelik motorlu versiyonları bulunuyor.


6 yorum:

  1. Rusya'da Chery Markasinin QQ modelinin elektrikli versiyonu cikmis, aküleri Türk Üreticisi Yigit Akü-Helden tarafindan karsilaniyor.

    http://www.autoreview.ru/news/647/127708/

    Metin

    YanıtlaSil
  2. Önemsenmeyen Çin otomobilleri dünya geneline yayılıyor. Birde elektriklisi gibi farklı çevreci modelleri pazarlanıyor. Biz ise sadece konuşalm
    ( şu an itibariyle)...

    YanıtlaSil
  3. Çin 10 yıl içerisinde piyasaya hakim olma yolunda ilerliyor.

    YanıtlaSil
  4. rent a car dünyasına yakışır gerçekden güzel arabalar

    YanıtlaSil
  5. Kiralama filosuna da, kişisel kullanıma da uygun seçenekler olarak görülebilir..

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle kiralanması gereken bir araçtır....

    YanıtlaSil

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..