Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

UP SEDAN (YAKIŞIYOR KERATAYA)

Otomobillerin bir süre sonra daha gelişmişi ve daha değişik tasarımda olanı üretilmeye başlanır. 1990'lara kadar olan süreçte; modeline göre 10-20 yıl üretilen otomobiller günümüzde 5 yılda yada  daha az bir zamanda makyaj dediğimiz ufak değişiklerle de olsa yenileniyor.Bu süre giderek azalma eğiliminde. Bunda yenileme yoluyla pazarda pay kapma isteğide şüphesiz etkili.
Bu ülkede 12'ler, 124 ve 131'ler yıllarca üretilirken günümüzde   lansmanlar, tanıtımlar nerdeyse hergün yapılır hale geldi!!!
Avrupa dışında hathback modeller, kendilerini hissettirselerde, sedanlar hala çok seviliyor.

Sedan sever  ülkelerde artık eski veya yeni bir model olsun özelliklede küçük sınıflarda hathback modeller kısa süre sonra sedan  haliyle yollara çıkıyor.Bunlara Fiesta, Clio, Corsa' yı örnek verebiliriz.
Volkswagen 'in ekonomik, tasarruflu ve şirin modellerinden Up'un sedan versiyonu gündemde. özellikle Hindistan çevrelerinde.Kalabalık ülkelerde park sorunu ve tasarruflu oluşu bu modellerin şansını büyük ölçüde arttırıyor.Up, aynı ailenin Seat ve Skoda markalarıyla da üretildiğini biliyoruz. Up Sedan  modeli yollara çıkacaksa aynı aracı Skoda ve Seat olarak'ta göreceğiz demektir. Hindistan basın ve internet mecralarında temsili Volkswagen Up Sedan fotoğrafları farklı şekilellerde yer alıyor.
Ancak , (resimdeki) güzel de duruyor.
Eskilerden bir sözü akla getiriyor; Yakışıyor Kerataya!
Resim; Theophiluschin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..