Yerli Araç Kullan, TÜRKİYE Kazansın.Vatandaşımız KAZANSIN

Gelecek için trafik sorununa en akılcı çözüm; motosiklet

Ulaşım, hayatın vazgeçilmezi..Maliyet, zaman ve çevrenin korunması gün geçtikçe hayati bir önem arzediyor.Bakmayın bazı ülkeler hala kömürle işleyen santraller çalıştırıyor ve/veya kurmaya çalışıyorlar! Herşey alternatif yakıtta ve alternatif araçlarda.




Bu konuda ise motosikletler ilk anda akla geliyor..
Türkiye’de trafik problemi hızla artarken, trafiğin en akılcı çözümü olan
motosiklet kullanımı da artıyor. Özellikle Bayram tatillerinde yoğunlaşan trafik büyük bir sorun haline geliyor. Bayram tatilinde de trafikte geçirilen uzun saatler yüzünden stres olmak istemiyorsanız siz de kendinize uygun bir motosiklet seçebilirsiniz. Avrupa’nın birinci, dünyanın 4. en büyük motosiklet üreticisi olan Piaggio & C.S.p.a’nın Türkiye genel distribütörlüğünü yapan
Ferco Motor, scooter’dan touring’e her boyut ve güçteki ürün portföyüyle aradığınızı bulmak için doğru adreslerden biri.




Türkiye’de şehirleşme oranının artmasıyla birlikte, trafik sorunu artık dayanılmaz bir hal almaya başladı. Buna karşın trafiğe karşı en akılcı çözüm olan motosiklet kullanım oranı her geçen gün artıyor. İstatistik Kurumu Motorlu Kara Taşıtları hakkında yaptığı Temmuz 2013 raporuna göre, Temmuz ayında trafiğe kaydı yapılan taşıtların %20’sini motosikletler oluşturuyor. Bu rakam geçen yılın Temmuz ayına göre %13 oranında artış olduğunu gösteriyor. Vespa, Piaggio, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi ve Derbi markalarının Türkiye distribütörü Ferco Motor da satış sonrası hizmetleriyle de motosiklet kültürünü yaymaya katkıda bulunuyor. 

Avrupa’nın trafiği en sıkışık ikinci kenti olan İstanbul’da faaliyet gösteren Vespa Akademi, profesyonel eğitmenlerden oluşan geniş kadrosu ile motosiklet kullanmaya yeni başlayacak olanlara temel eğitim, uzun yıllar motor kullanmış olup becerisini ve sürüş tekniğini geliştirmek isteyenlere güvenli sürüş ve yol eğitimleri veriliyor. Vespa Akademi’ye bilhassa yaz aylarında ilgi artıyor. Motosiklet kullanımının özellikle yaz aylarında arttığı TÜİK raporlarında da görülüyor. Raporda, Temmuz ayında Haziran ayına göre % 84,4 daha fazla motosikletin trafiğe kaydı yapıldığı belirtiliyor. 

Siz de bayram tatiline hayalini kurduğunuz motosikletle çıkabilir; Ferco Motor’un sunduğu ayrıcalıklarla dilerseniz‘Avrupa’nın En Çok Satan 2 Tekerleklisi’ Vespa ile bayramınızı renklendirebilir dilerseniz sportif performans sunan Aprilia modelleriyle konforlu seyahat edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız Bizim İçin Değerlidir..